Kamionnal hogyan mehetnek varosokba be?
Valamelyik nap lejottem egy autopalyarol franciaban es egy varoson at kellett menni a masik palyara. Gyonyoru volt az a varos, vegre lattam embereket, novenyeket, eletet. Egy honap alatt egyszer volt ilyen csak. Mivel a GPS hozott erre ami kamionos gondolom ez volt a leggyorsabb ut, de gondolkodtam rajta hogy bemegyek tobb varosba de felek hogy beragadok.
Ti, kamionosok nem szoktatok ilyet csinalni? Es ha igen hogyan?
Általában jól kitáblázzák. Az osztrákok járnak élen ebben, igazi tilalomország, mindenhova tilos bemenni, de mivel a tiltott helyeken is sok cég és gyár van, rengeteg a kivétel, hosszú litánia van a tiltó tábla alatt kikre nem vonatkozik.
A franciáknál különösen vigyázz, mert marha sok középkor óta alig változott óvárosi rész van, s úgy beragadhatsz, hogy vazelinozni kell majd a kocsit, hogy ki tudj csúszni valahogy.
Épp tegnap néztem francia kamionos videókat, elég szűkek az utcáik, meg a tapasztalatom is az 1-szer votlam ott.
Nyilván való ahova tábla van nem mész be, de tnaulságos történet óvatosan a városozással, mert egy ismerősöm svájci városba ment aztán egyszer csak már nem fért el kamionnal, 3 kilómétert tolatott, rendőrség segitségével, meg persze 4 számjegyű büntetést kapott.
Egyébként én mindig lementem a pályáról aludni, ipari területeken aludtam, soha nem benzinkutak zsúfolt parkolóiban :)
"Egyébként én mindig lementem a pályáról aludni, ipari területeken aludtam, soha nem benzinkutak zsúfolt parkolóiban :)"
Persze, erre egyre gyakrabban rákényszerülünk. Akkor kínos kicsit mikor a természet szava jelentkezik.
Na, ez utóbbit nem javaslom. Részemről mindenki azt csinál amit akar, de ez a székletvisszatartás nagyon nem egészséges, ne tegyétek.
Én 15 éve kamionozom, párszor én is jártam így, de nagyon rossz volt a közérzetem. És olyat is ismertem, akibe belesült a széklet, berepedt a kimeneti nyílása, és műtét lett a vége.
Ha cégnél nem raknak meg, le és 10 - 12 óránál többet kell várni, én bizony elmegyek az első WC - s parkolóig, ha 30 km - re van akkor is. Vagy odatojok az árokpartra, vagy ahol lehet, nem az én szégyenem, hogy nincsenek elfogadható körülmények sok helyütt.
Be.zarni, vagy fél napig visszatartani nem vagyok hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!