Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionnal hogyan mehetnek...

Kamionnal hogyan mehetnek varosokba be?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap lejottem egy autopalyarol franciaban es egy varoson at kellett menni a masik palyara. Gyonyoru volt az a varos, vegre lattam embereket, novenyeket, eletet. Egy honap alatt egyszer volt ilyen csak. Mivel a GPS hozott erre ami kamionos gondolom ez volt a leggyorsabb ut, de gondolkodtam rajta hogy bemegyek tobb varosba de felek hogy beragadok.

Ti, kamionosok nem szoktatok ilyet csinalni? Es ha igen hogyan?

2016. máj. 2. 20:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
valahol olvastam pár éve hogy amúgy se lehet visszatartani, mert a záróizmok nem bírnak tartani a végletekig :D Szóval elvileg nem lesz tőle bajod, azt is mondták mindig gyerek koromban, hogy ha lenyelem a rágót összetapasztja a dolgokat... mégsem lett semmi belőle soha :D
2016. máj. 4. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Persze előbb - utóbb kijön, csak lehet, hogy már sötétbarna lesz, olyan vastag mint egy sörösüveg és olyan kemény is. Utána meg a kipufogód ki tudja milyen károkat szenved, mire megszülöd hűtlen gyermeked, Barnabást. Főleg pár év folyamatos ülőmunka után. Berepedezik belül, elfertőződik és sose tudd meg mennyit szenved az akinek ilyenje van, sajnos sok sofőrnek van.

Extrém esetben el is rákosodhat egy elhanyagolt aranyér, történt már ilyen.

2016. máj. 4. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!