Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért néznek meg ennyien, ha...

Miért néznek meg ennyien, ha a 2004-es évjáratú 6 hengeres 230 lóerős BMW 330i típusú autómmal közlekedek a városban? Azért néznek meg mert fiatal vagyok?

Figyelt kérdés

Semmi feltűnősködés, bal első ablak lehúzva, mivel dohányzom a kocsiban, zene csak szolidan szól, egyest 3000-ig pörgetem, szépen szól a kipufgó rendszer, de kívülről teljesen gyári az autó, csak a dupla kipufogó vég árukdik, hógy mekkra motr van az autóba

Beüről ful fekete combtámaszos bőr belső, stb, de még is ha mellém álnak mindig átnéznek ,gyakran versenyezni is akarnak velem, buszmegálóban is rengetegen megnézik az autót

Ennyire feltnő egy régi luxus felszeretség autó? Gondolom az is közre játszhat, hogy nem minden 21 éves srácnak van ilyen teljesítményű autója...

Én első autómnak tudtam hozá jutni, nem mnodm néha oda lépek a 230 lónak, de azért nem mindig

2017. márc. 29. 17:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
37%

"Te komolyan nem vetted észre, hogy mindenki észrevette?

:-)"

A válaszokból nem úgy tűnik.. :D

2017. márc. 29. 20:47
 32/40 anonim ***** válasza:
Troll kérdés.
2017. márc. 29. 21:07
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Az eredeti sztori valószínűleg az, hogy a kérdező apukája megengedte neki, hogy beüljön a volán mögé a SPAR parkolóban és mivel sebességben indítózott, ezért mindenki őt nézte. :D
2017. márc. 29. 21:07
 34/40 anonim ***** válasza:

Ezek már nem engednek kuplung kinyomás nélkül indítózni.

Én meg szánalmasnak tartom mondjuk a BMW ezt a fajta hülyeségét, hogy már 2 ezer köbcenti fölött rögtön 6 hengerre mennek, semmi értelme csak a műsportosságon emel meg a majmoknak. 6 henger az jó lesz 3 ezer köbcentitől is bőven...

2017. márc. 29. 21:57
 35/40 anonim ***** válasza:

Ne etessétek már a trollt! :DD

Volt már nekem is hogy kiakartam írni egy ilyesfajta kérdést hogy mit reagálnak az emberek. Köszönöm, így megvannak a válaszok. Azt a néhány hibát kivéve, eléggé össze van téve ez a kérdés. Én jót vigyorogtam rajta :D

És igen, nem úgy tűnik mintha mindenki érezné a kamuszagot. :)

2017. márc. 29. 23:07
 36/40 anonim ***** válasza:

tegnap 21:57

Van egy olyan, hogy ideális hengerméret.

Ez 500ccm-re jött valamiért össze, de rengeteg márka próbálja autóiban ilyesmi méretűre tervezni egy henger méretét.

2 liter 4*500ccm 3 liter 6*500ccm... ilyen egyszerű a dolog.

A kérdező remélem még feltűnik, kezd elhalni a hangulat. :D

2017. márc. 30. 00:53
 37/40 anonim ***** válasza:
44%
Szintén E46 330i 6 hengeres 231 lóerős BMW-vel rendelkezdek, amin 18" gyári M-es felnik vannak, vadonat új lengéscsillapítókkal és rugókkal, gyönyörű belsővel, xenonnal stb...(szarkazmus) 19 évesen vettem meg magamnak. Igazad van abban, hogy nem sűrűn látni ilyen fiatalokat ezekben az autókban amik nagyobb motorral vannak szerelve DE érdekes módon én nem verem a nyálamat itt, értelmetlen kérdéseket feltéve, illetve a kommentekben leírva a jövőben esedékes módosításokat az autón... pedig lesz pár! Ne arcoskodj, mert ezért néznek le engem és sok társamat, annak ellenére, hogy 100%-ig az ellentéted vagyok/vagyunk! Ne legyen annyira off a téma: Igen az emberek számára, főleg annak aki szereti a márkát ez egy olyan forma amit sosem fognak megunni... a teljesítményről pedig annyit, hogy az emberek 99%-ának fogalma sincs, hogy a króm dupla kipufogó vég mit is jelent... sok volt a "nagyképűség hormon" amit tegnap este belőttél magadnak :)))
2017. márc. 31. 08:45
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos a BMWsek nagy része gyökér.

Nekem is van néhány, de elnézve az átlagot kezd kinos lenni.

Érdekes, a Lexus témakörben nincsenek ilyen kérdések.

330i külsőre semmi extra nekem, nekem csak a motor miatt érdekesebb.Öreg kocsi ez is.

2017. ápr. 16. 12:08
 39/40 anonim ***** válasza:

Mi szemét BMW-sek... ez csak egy, de volt sok más hasonló is.

[link]

2017. ápr. 16. 13:15
 40/40 anonim ***** válasza:
azért néznek mert mindenki sajnálja a amgadfajta nyomorékokat:S
2018. márc. 22. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!