Miért néznek meg ennyien, ha a 2004-es évjáratú 6 hengeres 230 lóerős BMW 330i típusú autómmal közlekedek a városban? Azért néznek meg mert fiatal vagyok?
Semmi feltűnősködés, bal első ablak lehúzva, mivel dohányzom a kocsiban, zene csak szolidan szól, egyest 3000-ig pörgetem, szépen szól a kipufgó rendszer, de kívülről teljesen gyári az autó, csak a dupla kipufogó vég árukdik, hógy mekkra motr van az autóba
Beüről ful fekete combtámaszos bőr belső, stb, de még is ha mellém álnak mindig átnéznek ,gyakran versenyezni is akarnak velem, buszmegálóban is rengetegen megnézik az autót
Ennyire feltnő egy régi luxus felszeretség autó? Gondolom az is közre játszhat, hogy nem minden 21 éves srácnak van ilyen teljesítményű autója...
Én első autómnak tudtam hozá jutni, nem mnodm néha oda lépek a 230 lónak, de azért nem mindig
Még nem tudom pontosan hol van a határolás de valahol 7000 környékén
Üresben nyomtam fel, de olyan gyorsan végigszaladt a mutató nem tudtam memorizálni az értéket.
110 nél tovább még nem volt szívem pörgetni kettesbe mert már nagyon bőgött...
Gyorsulásban nem hoz annyit meg élményben hogy megérje
De azért nem pörgetem mindig mert így kijövök 10-11 literből, ha nagyon nyomnám igen igen felmegy a fogyasztása
"Ti komolyan nem vettétek észre, hogy kamu kérdés? "
Te komolyan nem vetted észre, hogy mindenki észrevette?
:-)
Kicsit sántít a sztori, bár tudom azt is, hogy kamu az egész! De jobban is figyelhetnél! :)
Először ezt írtad:
"Következö autóm majd v8 vagy v12 és 5 sec alatt menne fel 100-ra de első autónak nekem ez igy jó." - Szóval első autónak jó ez.
Aztán:
"Versenyezni nem járok már, mert az előző autóm egy drift bemutatón törtem meg a Spar parkolóban ki mit tud alapon volt a verseny, és a padka kiütötte a hátsó hidat. " - Az előző autóm. aha oké. :)
És nem olyan nagy szám még ez a 330i... Nekem is ilyenem van E90-be. Megyeget, de azért egy S8 elkenné a számat valószínűleg,ha tudja hogy ő is versenybe van :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!