Miért néznek meg ennyien, ha a 2004-es évjáratú 6 hengeres 230 lóerős BMW 330i típusú autómmal közlekedek a városban? Azért néznek meg mert fiatal vagyok?
Semmi feltűnősködés, bal első ablak lehúzva, mivel dohányzom a kocsiban, zene csak szolidan szól, egyest 3000-ig pörgetem, szépen szól a kipufgó rendszer, de kívülről teljesen gyári az autó, csak a dupla kipufogó vég árukdik, hógy mekkra motr van az autóba
Beüről ful fekete combtámaszos bőr belső, stb, de még is ha mellém álnak mindig átnéznek ,gyakran versenyezni is akarnak velem, buszmegálóban is rengetegen megnézik az autót
Ennyire feltnő egy régi luxus felszeretség autó? Gondolom az is közre játszhat, hogy nem minden 21 éves srácnak van ilyen teljesítményű autója...
Én első autómnak tudtam hozá jutni, nem mnodm néha oda lépek a 230 lónak, de azért nem mindig
Ez a poszt pont arról szól hogy feltünösködj azoknak akik nem tudják, hogy mi az az E46.
Kezdjük ott, hogy ez közel sem luxus autó, ellenben a régi jelző az illik rá. Egy tucat divatautó ami minden majomnak van mér szinte mert azt hiszik menő. Attól a 231 lóerőtől meg senki nem esik hasra, úgy írtad volna mintha valami sport kocsiról lenne szó. Egy régi BMW nem tudom én se, hogy mit kell rajta nézni, lát az ember belőle bőven az utcán, nem nagy szám kocsi
Ezt gondolják, amikor néznek:
"Na, még egy béemvés gyökér..."
Múltkor mentem egyet egy régi S8 audi ellen, kb 5 kocsihosszal elhagytam, azért nem megy rosszul...
e36 m3 amerika verzió meg 100 föött nem birt velem
Mútkor lemértem a 100-at 7 sec alatt futtatam le vele, 260-nál ált meg a sebeségmérő, nekem ez pont elég.
Következö autóm majd v8 vagy v12 és 5 sec alatt menne fel 100-ra de első autónak nekem ez igy jó.
Szerpentinen 70-nél még visszarántom kettesbe úgy tolom fel kanyar után 110-re, és előzöm ki a kocsisort, de néha azért hiányzik egy kis plusz erő
Az ellen, hogy full gyári már tervbe van egy teljes spoller készlet, Ac Snitzer márka mintájára üvegszálas, illetve Ac Snitzer matricák, illetve M3 típusjezés beépítése, illetve egy garnitura 19-es fénynes króm felni.
De azért furcsa, hgy így gyáriasan is így megnézik az autót
ÚHH te egy legenda vagy... Hogy csináltad... Ez nagyon kemény... Szerintem gyorsabb mint egy ferrari, sőt te vagy a vásorba a legmenőbb és a leggyorsabb is meg gondolom drift bajon is vagy a nyitott difiddel. Tuti az M-es matrica miatt megy így...
Az ilyeneken csak nevet az ember. Most komolyan elhiszed magadról hogy de menő vagy? Van egy tucat divat autód ami egyeltalán nem nagy szám, úgy adod elő mintha kocsiba ülnél, meg mintha olyan kemény autóversenyző is lennél egy széria kocsival. De ha ennyire megy a szekér gyere ki Április 1-én vagy gyorsulás lacházán megnézzük mit tud :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!