Mit csináljak ha a szüleim nem engednek motort venni mert azt mondják hogy még fiatal vagyok? 13F
Mondjuk jó kérdés, hogy miből veszel 13 évesen motort.
Ha a szüleid pénzéből (gondolom ez a helyzet), akkor ők mondják meg, hogy mire költheted.
Szóval várd meg, hogy idősebb legyél és akkor azt csinálsz, amit akarsz.
Az sem mindegy hogy hol laktok, hol használnád.
Mi egy csöves falu szélén laktunk amikor annyi idős voltam mint te, a madár sem járt arra. Kaptam egy forgalomból kivont Kispolákot és a nyári szénapakolásból és cseresznyeszedésből gyűjtött pénzzel bicikliztem 2 litereket tölteni kannába.
Ha van lehetőséged olyan helyen motorozni ahol "nem lehet baj", akkor nem akkora gáz, ha így nő fel az ember, akkor a későbbiekben sokkal jobban érzi a vasat.
Jé, már csak 13 éves vagy?
Múlt héten még 15 voltál és a mazdádra akartál menetfényt, meg 500-as honda motort akartál venni.
Gyorsan változol.
Ha gyér forgalmú faluban laksz és csak a földeken használod, akkor vehetsz egy kisebb, kb. ötvenes mocit, az kezdésnek elég lenne.
Ha városban laksz, akkor hanyagold a motor témát és először szerezd meg az AM jogsit.
Egyébként amíg kiskorú vagy, a szüleid vállalják érted a felelősséget, tehát ők döntik el, hogy mit csinálhatsz.
13 évesen itthon szerintem nem lehet motorozni.
várj amit 14leszel,és akkot teddle a KRESZ vizsgát.
ahogy nő az életkorod úgy nő alattad a köbcemtik számai is.
és mikor 24leszel,megveheted a turbós busát 400as ménessel,és irányitani is tudod majd,és nem mellesleg nem rátasz magaddal másokat a halálba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!