Valóban az első jogosítvány ingyenes lenne a fiataloknak?
Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 07:49
1/7 anonim válasza:
Ez még csak ötlet a kormányzat részéről.
2/7 Tomcatters válasza:
A plasztikkartya mar ,most ingyen van , ha minden ingyen lenne, akkor az azt jelentene, hogy az allamnak kellene fizetni az autosiskolak fele : Az oktatokat fizetni, benzint fizetni , amortizaciot fizetni(ami van jocskan)... stb
Ebbol semmi nem lesz szerintem
3/7 egySanyi válasza:
Talán a vizsgadíjak esetleg még az elméleti órák, de ne gondoljatok pár 10000 Ft-nál többre az egészből.
4/7 anonim válasza:
A jogosítványszerzésből ami sokba kerül, azok a gakorlati órák. Ezeket soha nem fogja fizetni az állam.
Amiről itt szó van, az valószínűleg az, hogy a 4000 forintos kártyát megkapod ingyen. Ami már a kit érdekel - kategória. Miután kifizettél közel 200 ezret, az a 4 nem oszt nem szoroz.
5/7 Mosqu!to válasza:
Nem a tanfolyamokra & vizsgákra vonatkozik a dolog! Csak a kézzel fogható kis kártyára vonatkozik a dolog! Ez is valami, bár tényleg eltörpül már teljesen a többi költség mellett!:)
6/7 anonim válasza:
Ha valóban minden ingyenes lenne, akkor gyakorlatilag úgy nézne ki a dolog, hogy senki megszületett ember fiát a jó isten se mentene meg a jogosítványtól. Az államnak ugyanis az lenne az érdeke, hogy mindenki elsőre átmenjen, akármilyen hülye is a kreszhez, vagy a vezetéshez.
7/7 anonim válasza:
A kis rózsaszín plasztik kártya már most ingyenes az első jogsinál. Én arra tudok gondolni mint ahogy előttem is írták hogy az egységes vizsga díjakat engedi el. Forgalmi/KRESZ vizsga díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!