Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Ka 1.3? Vélemények?

Ford Ka 1.3? Vélemények?

Figyelt kérdés

Megyünk megnézni 1-et. Nővéremnek lenne, első autója. Milyen autó ez? Ami egyértelmű, hogy kicsi. Ez nem zavarja. Megbízható? Fogyasztása milyen? Lenne Értelme ilyet venni?

1997-es

1.3-as

168 000km-t futott (állítólag)

220 000Ft.

A tulaj elmondása: motor, váltó, futómű rendben. (Mint minden használt autónak.)

Az én véleményem, hogy meg se nézzük.

De Ő szeretné. Szóval akinek van jó, illetve rossz tapasztalat/információja 1 ilyen autóval kapcsolatban, az kérem ossza meg.

2017. jan. 28. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyiért van Mazda MX3 is,sokkal jobban néz ki,és ha nem rohad,akkor azzal nem igazán van probléma,és élvezhető is.
2017. jan. 28. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit lehet mondani?

A Ford Ka nem a megbízhatóságáról híres, de 200ezerből még Swiftet sem könnyű vállalható állapotút találni.

[link]

2017. jan. 28. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Miért ne lenne megbízható?

A világból kimegy ezzel a motorral, ha nem rozsdás, meg kell venni, mert csak az az egy gondja van. Amúgy nem olyan kicsi, az első két ülésen akármekkora ember elfér. Szerintem nagyon király autó, igazi kis egyéniség.

Amúgy van a családban, unokatesóm ilyennel jár naponta 50 kilómétert, meg mindehova azzal megy 2 éve. Olajat cserél benne csak.

2017. jan. 28. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A maga módján fürge, de régi konstrukciójú motor, azonban megbízható. Autópályára nem való, azonban A-ból B-be mellékúton, főúton elmegy, gokartos menettulajdonságú autó. Az esetleges hátul utazónak büntetés a kicsi hely. A rozsdásodás az egyik rákfenéje.
2017. jan. 29. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Megnéztük az autót.

Volt rajta rozsda, kerékcsapágy búgott, motor "pipált".

Ha ezek nem lettek volna, én akkor sem vettem volna meg.

Mert megnéztem a forgalmit (ezzel kezdtem). A forgalmi szerint az autó tulajdonosa Tatabányán lakik, a hirdetés szerint Esztergomban van az autó, de Tokodon lehetett megnézni. Kérdeztem az eladót, hogy ez akkor hogy van. Válasza: őő... kereskedő vagyok. De ezt a telefonba nem mondta, pedig kérdeztük.

Természetesen nem vettük meg.

2017. jan. 29. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!