Milyen autót ajánlanátok első autónak?
Figyelt kérdés
Nemrég letettem a jogsit és szeretnék autót venni, de nem tudom milyet. Van valami tippetek?2017. márc. 2. 18:49
2/10 anonim válasza:
Bentley,aztán ha már jól megy a vezetés,vehetsz egy Ladát.
3/10 anonim válasza:
Amilyenre szükséged van és van is rá pénzed.
4/10 anonim válasza:
Hova mennél többet ? Városon belül pályán stb tankolás és parkolás miatt fontos . Napi minimum 60 km alatt ne vegyél gázolajosat . Nagy méretű vagy , sportos kocsi kell ? Főleg egyedül hajtanád ? Ezek is szempontok . Mennyi a kereted ? Lényeges hogy 1.5 körül gondolkodsz vagy 2 l felett , a japán könnyű takarékos , strapabíró a német erős de fogyaszt . Inkább 10 év körüli sok extra mentessel kezdj aztán kialakul a stílusod rutinod és jöhet a drága cucc .
5/10 anonim válasza:
Suzukit,opel corsa,astra,olcsot,hogy ha valami atrocitás èri a kocsit, ne legyen nagy a költsège, illetve elso autonak nem kell gizdázni.
6/10 anonim válasza:
Olyat amit a második előtt veszel.
8/10 A kérdező kommentje:
Egy 1.9 Tdi 4-es Golfra gondoltam :DD
2017. márc. 4. 11:05
10/10 anonim válasza:
Na dikk még egy Golf-mániás. :DD Vegyél inkább valami jó kis japán szívóbenzinest. Ne a szakadt Golfokat nézegesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!