Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért néznek meg ennyien, ha...

Miért néznek meg ennyien, ha a 2004-es évjáratú 6 hengeres 230 lóerős BMW 330i típusú autómmal közlekedek a városban? Azért néznek meg mert fiatal vagyok?

Figyelt kérdés

Semmi feltűnősködés, bal első ablak lehúzva, mivel dohányzom a kocsiban, zene csak szolidan szól, egyest 3000-ig pörgetem, szépen szól a kipufgó rendszer, de kívülről teljesen gyári az autó, csak a dupla kipufogó vég árukdik, hógy mekkra motr van az autóba

Beüről ful fekete combtámaszos bőr belső, stb, de még is ha mellém álnak mindig átnéznek ,gyakran versenyezni is akarnak velem, buszmegálóban is rengetegen megnézik az autót

Ennyire feltnő egy régi luxus felszeretség autó? Gondolom az is közre játszhat, hogy nem minden 21 éves srácnak van ilyen teljesítményű autója...

Én első autómnak tudtam hozá jutni, nem mnodm néha oda lépek a 230 lónak, de azért nem mindig

2017. márc. 29. 17:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
43%

Ilyet ír 7 másodperc alatt van 100-on :DDDDD

a 24 éves mercim is majdnem ennyi idő alatt van 100on :D

2017. márc. 29. 17:47
 12/40 anonim ***** válasza:
66%
Az ilyenek miért nem jönnek ki LAcházára a gyorsulásra? Leverhetné a mezőnyt
2017. márc. 29. 17:49
 13/40 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom az S8 sofőrje nem tudta, hogy épp "versenyeztek".
2017. márc. 29. 17:52
 14/40 A kérdező kommentje:

11-es csak 6000 ig huzattam ki, és nem kapcsoltam ki a kipörgésgátót se, mert akkor már két kézzel kelett vna fognom a kormányt hogy megtartsam annyira kapar.

Versenyezni nem járok már, mert az előző autóm egy drift bemutatón törtem meg a Spar parkolóban ki mit tud alapon volt a verseny, és a padka kiütötte a hátsó hidat.

BMW-vel kipróbáltam már esőbe, és sokkal stabilabban tudom tartani csúszás közben az autót, mive visszapörgeti a kormányt autómatikusan ha kikapcsolom a kipörgésgátást.

Nem nagy szám sztem

2017. márc. 29. 17:53
 15/40 anonim ***** válasza:
56%
kb annyian nézhetik meg mint egy Golf 4-st
2017. márc. 29. 17:56
 16/40 anonim ***** válasza:
81%

Áhh nem írok semmit sírok, később visszanézek a kommentek miatt :D

Mint kiderült Pro drifter is sperr nélkül a srác, meg hát még a 4. sebességet is sz&arrá forgatja a a 231 lóerő, burtális versenygép, jó hogy mered vezetni ide már gyakorlat és rutin kell bőven

2017. márc. 29. 17:56
 17/40 anonim ***** válasza:
76%
MI a maximális nyomatéka amúgy? És mi a gyári adat 0-100-ra? Tudod egyeltalán kedves kérdező?
2017. márc. 29. 17:58
 18/40 anonim ***** válasza:
87%
Ennek az Ezotéria - Álmok rovatban lenne a helye.
2017. márc. 29. 18:08
 19/40 Beviz Elek ***** válasza:
52%

Kapcsold ki a gépet, ne a Most Wantedes élményeidet oszd meg.

Remélem legalább egy Swiftre összeszedted a pénzt :)

2017. márc. 29. 18:13
 20/40 anonim ***** válasza:
74%

Több sebből is vérzik a mondandó.

"Szerpentinen 70-nél még visszarántom kettesbe úgy tolom fel kanyar után 110-re, és előzöm ki a kocsisort, de néha azért hiányzik egy kis plusz erő"

Látom azt se tudod, hogy hol tilt a 2-es fokozat.....

"11-es csak 6000 ig huzattam ki, és nem kapcsoltam ki a kipörgésgátót se, mert akkor már két kézzel kelett vna fognom a kormányt hogy megtartsam annyira kapar. "

Kapar a nyitott difi? lol

"visszapörgeti a kormányt autómatikusan ha kikapcsolom a kipörgésgátást. "

Ezt remélem te is érzed, hogy semmi köze az ESP(DSC)-nek ehez.

Azért egy Amerikai e36 M3 ott hagyja ha komolyan veszi. (+~50ló és -200kg)

2017. márc. 29. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!