Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A huszonéves, lefingatott,...

A huszonéves, lefingatott, németből behozott roncs bmw tulajok, miért hiszik azt, hogy a többi autóshoz képest felsőbbrendűek?

Figyelt kérdés
Akármilyen téma van,ezek mindenki kocsiját mocskolják,mindenki szar,meg mindenki "proli" ,de ők a szétfingatott rozsdakupaccal mennyivel előrébb vannak .. Miért olyan nagy szám bevágni magát egy 300 ezres kocsiba (csak azért mert bmw),amit máshol már kiselejteztek?
2017. febr. 15. 18:46
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Se vezetni ,se utazni nem kényelmes,max ha egy ladaból ülsz át bele.
2017. febr. 16. 17:16
 32/45 anonim ***** válasza:

"Észrevettétek, hogy az ilyen kérdéseknél elapadnak a kommentek 21 óra után?

Ebből látszik hogy az igazi nyálverők még anyuci szoknyája mögül verik a tasztatúrát."

22:34 kor volt az utolsó hozzászólás tegnap.

Nekem nem életcélom a hajnalig tartó netezés, amióta dolgozom erre nincs energiám, pedig én 7 re járok. attól ,hogy valaki nem ír 9 után még nem biztos a pizsama fellövése.

Értelmesebb dolgokkal is el lehet tölteni az időt!

2017. febr. 16. 17:19
 33/45 anonim ***** válasza:

"Én családomba is van egy szutykos 20 évrs 1,6 kombi fos bmw. Világ legszarabb autója,csak a baj van vele mióta megvan,a japánautóval semmi,ahhoz nem kell alkatrészt vinni az út szélére."

Az a baj hogy te itt most szerintem 600 Ezer km-t futott autókat hasonlítasz össze 100 ezret futott BMW-kkel.

Mivel ltalában az megy, hogy németeknél az 500 Ezer köröli BMW-k-en alig látszik a kor, ha vigyáztak rá. Viszont tényleg hozzájuk lehet jutni 14-15 évesen kb 2000 euróért. Na ez az amit felvásárolnak, és kicsit kicsinosítják, átírják a kilométereket, és megy keretre 120 ezret futott autként.

Mivel nekem Volt japánom is, és nem zárkóztam sosem el előle, egyik haver még a 90-es években a prelude-jét akarta rámsózni. 200 ezret futott kb., a végén már 150 ezerért adta volna. Valami oka csak Volt. Én nem mertem belemenni, mert gyanús Volt.

2017. febr. 16. 17:45
 34/45 anonim ***** válasza:

"22:34 kor volt az utolsó hozzászólás tegnap. "

Ja, és az is tőlem.:D

Én írtam a pizsis kommentet is.:))))

2017. febr. 16. 17:46
 35/45 anonim ***** válasza:

"Ja igen. A fűtés az egy külön dolog főleg h nem is működik (már 3 szerelőt megjárva sem)"

Ez csak azért van, mert nem értenek hozzá. Egy BMW-t szakértőhöz kell vinni. nekem megbízható német szerelőm van, de ha elektronikával van valami, vagy én csinálom a diagnosztikát, vagy a BMW-hez küld, mert az átlagszerelő Maximum az olajcserénél tudja nullázni a számlálót oszt jóvan.

2017. febr. 16. 17:48
 36/45 anonim ***** válasza:

Egy idősebb ismerősnek Volt 124-es mercije, 2.5-ös diesel.

450 Ezer kilométerig semmi gondja nem Volt.

Utána már kicsit körberohadt, ezután még évekig traktornak használta a tanyáján.

Ezt csináld utána a rizsrakétával.

2017. febr. 16. 17:56
 37/45 A kérdező kommentje:

Buktad,mert ebbe csak 200 ezer van (nem visszatekerve). Eléggé értenek hozzá,csak szarból nem tudnak várat csinálni. Fűtés annyira gyenge h a szélvédőt nem párátlanítja. Szerelők támasztottàk alá h a bmw egy kupac szar divatautó. Érdekes a japán autóval (márkát direkt nem írok ) 300 ezer környékén sincs gond,pedig használati igáslónak volt/van használva.

A fostalicska golf hirdetés és a bmw tulaj elkeseredettsége is sokat elárul.

[link]

2017. febr. 16. 20:24
 38/45 A kérdező kommentje:
Konkrét példa . japán swift 80 ezret olajcsere nélkül elment hülye tulajjal. Persze lett károsodása,de működőképes volt és labon vitték szerelőhöz. Toyota taxi,800 km rel bontatlan motor. A németre ennyi futásnál már 2 autó árát elverted és minimum generálozva volt. A japán bontatlanul megy el ennyit,na ez a különbség.
2017. febr. 16. 20:30
 39/45 A kérdező kommentje:
*800ezer
2017. febr. 16. 20:31
 40/45 anonim ***** válasza:

Ha már szidod a VW-t is:

[link]

[link]

[link]

2017. febr. 16. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!