Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A huszonéves, lefingatott,...

A huszonéves, lefingatott, németből behozott roncs bmw tulajok, miért hiszik azt, hogy a többi autóshoz képest felsőbbrendűek?

Figyelt kérdés
Akármilyen téma van,ezek mindenki kocsiját mocskolják,mindenki szar,meg mindenki "proli" ,de ők a szétfingatott rozsdakupaccal mennyivel előrébb vannak .. Miért olyan nagy szám bevágni magát egy 300 ezres kocsiba (csak azért mert bmw),amit máshol már kiselejteztek?
2017. febr. 15. 18:46
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
89%

#20 Persze nem csak a két véglet létezik.

Én pl. a scirocco corrado kategóriának voltam nagy rajongója, de egy talin Sem voltam. De az pl. nekem huszonévesen több Volt mint napi eszsköz.

De a legjobb mindig az, amikor jön egy háromhengeres, és megmagyarázza, hogy mindek neked az erő, mert neki is megy 130-at. Mert csak az ő szempontja lehet a helyes.

És ezzel nem akarom a kisautósokat leszólni, csak az ilyen megmondóembereket.

2017. febr. 15. 21:09
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Észrevettétek, hogy az ilyen kérdéseknél elapadnak a kommentek 21 óra után?

Ebből látszik hogy az igazi nyálverők még anyuci szoknyája mögül verik a tasztatúrát.

2017. febr. 15. 21:36
 23/45 walk w1th mee ***** válasza:

nekem nem behozott van itten vettem meg beirva xD

nekem nem m1 pl hogy ha agázt elnyomom 3,4ben is akkor mekkorát húz az az autó,néha élvezek odalépni és előzgetni,és azt birom amikor a hasonló kategoriájú audi6ok meg társaik kiálnak és nembirnak jönni utánnam (320d 150hp) .sajna csk4henger de még idén beruházok egy 330d re és 20éves autó de legalább jól megy^^, és a fenntartása sem vészes.

2017. febr. 15. 21:44
 24/45 anonim ***** válasza:

Azt hallottátok, hogy kiegyenlítik a gépjárműadót?

Olyan egykulcsos féle. A kicsi is annyit fog fizetni mint egy Luxuskategóriás.

Szerintem igazságos is, mert ugye a nagyok a többletfogyasztás miatt így is több jövedéki adt fizetnek.

2017. febr. 15. 22:34
 25/45 A kérdező kommentje:

Hangosan röhögök a kommenteken. Látszik ,hacsak a feléneknvan tényleg ócskavas bmwje ,már az is jó statisztika arra h mennyi agyszegény,fogyatékos bmwtulaj van. Jöhetnek még a kisebbségi komplexusos dumák,demagógiákat is várunk. Szar dolog az igazság

22: ez így van,21-22:00 után apuék takarodót fújnak.

2017. febr. 16. 06:39
 26/45 A kérdező kommentje:
Majd megyek vontatni szívesen a rozsdaboglyákat (600ft/km) .
2017. febr. 16. 06:41
 27/45 anonim ***** válasza:

Te, öcsém pénzügyes balázskával kérdésgyárat hoztatok létre? :-)

További jó nyavalygást!

2017. febr. 16. 07:45
 28/45 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Majd megyek vontatni szívesen a rozsdaboglyákat (600ft/km) ."

Múltkor este 22óra után írt fészbukon egy srác, hogy bedöglött a benzinpumpája, rá nemsokkal ott voltak az útmentén egy jó bontott pumpával segíteni neki.

Igen komoly hiba egy 30éves kocsin a gyári pumpa 30év után megadja magát!

Múlthéten vittem kórházba beteg anyum és azt mondja: "eddig bármikor bárki vitt bármilyen kocsival egyik se volt ilyen kényelmes, mint a tied".

Ha valakinek csak 200e-500e-1m-2mft stb. van autóra akkor kötelező lenne neki szívni egy kényelmetlen fapados, de új vagy páréves autóban?

Kb. 2hónapja: megyünk ismerőssel hétvégén közösen szórakozni. Én vezetek én kocsimmal. Mondja nekem: melegem van. Erre én: hát tekerd le hidegre a te oldaladat! erre ő: olyat is lehet? Erre mutatom neki három helyen lehet hőfokot állítani a kocsimban és még az oldalsó ajtókba is megy át légcsatorna!

Hű ez nem semmi technika.

Akkor most???

2017. febr. 16. 09:30
 29/45 A kérdező kommentje:
Mert valószínű édesanyád instant autószakértő ,és az ezeröcsi ladából átülve Qurva kényelmes neki bármi vagy a volánbusz üléséhez viszonyítva. Én családomba is van egy szutykos 20 évrs 1,6 kombi fos bmw. Világ legszarabb autója,csak a baj van vele mióta megvan,a japánautóval semmi,ahhoz nem kell alkatrészt vinni az út szélére. Hulladék szarotok kb egy ladával egyenlő szinten "megbízható" .
2017. febr. 16. 17:06
 30/45 A kérdező kommentje:
Ja igen. A fűtés az egy külön dolog főleg h nem is működik (már 3 szerelőt megjárva sem) és ráfagy a valagad a szar bőrülésre,a napfénytető nem zár,huzatos,beázik,világítás elmegy róla,hátsó ajtó,csomagtartó csak belülről nyílik. Kormányszervó elment nyaralni,azóta sem jött vissza és a rohadásról már nem is beszélünk . undorító,igénytelen ócska konzervbálna ,kényelem nélkül. Hosszabb úton a valagam szétzsibbadt benne,hátul a lábnak kevés hely,170 centiddel a fejed a tetőt súrolja. Pontatlan,fos váltó is egy vicc. Hat akkor az inkább egy "fapados" autó mint ez a hulladék.
2017. febr. 16. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!