Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert hiszik azt a szakadt...

Miert hiszik azt a szakadt roncs nemetbol behozott autosok hogy kemenyek?

Figyelt kérdés
Ma is. Allunk a mekinel es egy gusztustalan festett lemezfelnis 5os bmw elfoglal 2 helyet persze m-es rendszammal szakadt kocsi latszik rajta hogy 1000euro vagy meg annyi se volt. Persze a tulaj egy 20 ev koruli srac. Masik docog elottunk fvar utan egy ugyanilyen bombi megemelve szakadt kipufogoval illetve elso lokos nelkul, talan ha 70nel ment raeloztunk erre mit ad isten falu elott felgyorsitott 120ra es azzal a sebesseggel ment be meg a faluba is. Itt azert a kocsiban sporulesnek latszo valamik, persze en rohogt rajta,mert szerintem en inkabb elbujnek egy ilyen ronccsal... 16 eves vagyok de lehet hogy rossul gondolkodom , mikor ennyibol inkabb vennek egy kevesbbe leharcolt octavia-t mintsem egy ilyen x*rt?
2016. júl. 3. 18:15
 1/10 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek. Le kell szarni öket és egy jót röhögni....
2016. júl. 3. 18:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Maskor egy civic-es na annak olyan dobja volt mintha egy kavedaralo lett volna. Raadalsul mikor meg akart elozni egy 3mas bmw-t visszapakolta es alig akart menni a kocsija. 4en voltunk a kocsiban szuleimmel csak nevettunk hogy lehet ez valakinek jo, mit erez mikor ezt hallgatja...
2016. júl. 3. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Napi troll kérdés. Akkor már a japán autókkal is bajod van?

Igaz hogy azokból is inkább az olcsó szakadtakat viszik Magyarországra de nyugodt lehetsz az Octaviákból és a Superbekből is a legolcsóbbak fogynak.

Sok olcsó poshadt használt autót importálnak Magyarországra és valakinek meg kell venni őket. Amíg szar van addig légy is lesz.

Engem nem zavarnak amíg nem előttem füstöl feketén valamelyik.

2016. júl. 3. 19:20
 4/10 A kérdező kommentje:
A-a tevedsz nem a japan kocsikkal van bajom, sot bentinesbol a legjobbak a problema azokkal van amelyekre gusztustalan optikai elemeket raknak. Vagy pl itt a kipufot, gusztustalan es nevetseges volt a hangja, nem trollkerdes...
2016. júl. 3. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Minden kaliberű autónak megvannak a hülyéi. A szakadt német egykori luxusautók vásárlói általában lökött 20 éves fiatalok vagy idősebben a magukat helyi kiskirálynak érzők. A kocsi olcsó volt, menőnek menő, legalábbis neki meg a hasonló gondolkodásúaknak, mert józan ember röhög rajta, luxus funkciók fele ha működik még egyáltalán akkor még valamit élvezhet is a kocsiban ülve. Aztán csak az első szervizig, ami elég hamar eljöhet a 18-20 éves lehajtott szaroknál.

Persze van kivétel, mert látok nem egy régi 20 éves német luxusautót ami patika állapotban van és látni hogy annak normális gazdája van, de ők talán a 10%.

A Hondás ugyanez, repedtfazék kipufogó, spoiler, optikai tuning, lámpánál valagadba állás és üresben tiltásig pörgetés, tuctuc zene, elindulásnál tiltásig kihúzatás.

Persze itt is megvan a normális felhasználótábor, akik tudják mire való az autó.

Kormolós TDI ugyanez. És lehetne még sorolni, de felesleges. Vannak hülyék az utakon, meg vannak normálisak is.

2016. júl. 3. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Egy autókereskedő ismerősöm mesélte, hogy akármilyen szakadt, rozsdás egy BMW, könnyebben el lehet adni, mint bármit, mert BMW. A fiatalok bolondulnak érte. Azért röhejes ez a réteg, mert adott egy prémiumautó, újonnan drága volt, most már szánalmas állapotban van, rengeteg szaladgál az utakon, tucat autó lett. A gazdáiknak nyilvánvalóan nincs rá pénzük, hogy rendbe tegyék, mégis büszkék rá, és mindenkit le akarnak nyomni, mert a BMW a legjobb autó. :-)
2016. júl. 4. 08:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Most már azért cáfolnám, hogy bármelyik régebbi prémium autót könnyen el lehet adni. Azt elhiszem hogy sokan megnézik akik betérnek a putris neppertelepre de hogy azonnal meg is vennék azt nem hiszem.

Közre is működök autó behozatalokban, mint segítő, és sajnos pont a régi prémiumokkal kínlódunk amikor el kéne adni. Ezért inkább kerüljük őket.

Ami tényleg szép állapotú azt autómániások nézik meg és 1000 és egy dologba belekötnek. A szakadt olcsókat meg azért nem veszik meg mert hogy még ingyen se kéne nekik. Körbenézik aztán ott hagyják.

Másik hogy naponta megyek el autókereskedések mellett és hónapok óta ugyanazok az Audik és Bmwk állnak bent. Mondhatom nagyon pörög.

A másik hogy tényleg sok van belőlük de nem kell csodálkozni mert minden Bmw szériából legyártottak több millió darabot. Na mivel sok van belőlük ezért nagy a választék is és már csak ezért is nehéz eladni egy Bmwt. Ugyanez van az Audival de még a Mercedessel is.

Egyszóval nem értem az irreális nepper gondolkodásmódot. Behozza az autót mert azt hiszi hogy bármilyen roncs akkor azt elviszik. Azt ott áll a murván hónapokig mire alig valami haszonnal meg tud tőle szabadulni. Téged meg hülyít a kamu dumával.

2016. júl. 4. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
vagy mikor tényleg siet az ember aztán már azt hiszik,hogy arcoskodni akar.Biztos rólam is gondolták már ezt,közben meg csak baromira sietnem kellett.Manapság is volt,hogy egy bmw előttem ment,mindig gyorsan közlekedik dehát ugye én megelőztem mert siettem,lomha bmw je van...aztán kb azt hitte h én versenyezni akarok vele? vagy nemtom...Attól hogy ő próbál "menekülni" én meg rajta vagyok,ő nyomja a gázt maxon és én így megelőzöm az nem azt jelenti feltétlenül,hogy én most versenyeztem vele.Szimplán csak siettem.
2016. júl. 13. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Oszt lehet, hogy a bmw alapjáraton gurult és csak megpöccintette a gázpedált, te meg azt hitted ő is padlózik ahogy te.

Azok a régi ötösök 3 vagy 4 lityós motorral olyanok ha kicsit is a gázra lépnek akkor a 300 vagy 400 newtonméter miatt rögtön ugrik a kocsi mert turbo sincs ezért turbolyuk se. Azonnal ugrik vagy elkapar. Ezen élvezedek a 20 éves autókkal a 20 éves gyerekek. Az autó annnyi idős mint ők.

Képzeld a helyükbe magadat. 20 évesen neked se egy nyugis családi autó lesz a vágyad hanem olyan amivel élvezkedhetsz. Majd lecserélik ők egy kombi Octaviára ha becsúszik a Mariskának a gyerek.

2016. júl. 16. 10:22
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsó, látom nem tudsz értelmezni...
2016. júl. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!