Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik lehet jó első autónak?

Melyik lehet jó első autónak?

Figyelt kérdés

Audi 80-ra vagy 100-ra vagy A4-re gondoltam. (Ha van hasonló kaliberű más tipusú autó azt is leírhatjátok)

Nagyjából 400-500 000 forintom lenne rá. Ennyiből lehet kifogni használhatót vagy ilyen keret mellett felejtős a dolog?

A segítségeteket előre is köszönöm.

2016. dec. 31. 21:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

jah a km meg vicc, ismerősnek 300ekm nél szebb volt a váltószoknya a vectrán!

KEvesebb forintért is adta el!

2017. jan. 7. 09:15
 32/34 A kérdező kommentje:
BMW-t illetve Mercit sem szeretnék. Nem az én világom.
2017. jan. 7. 14:16
 33/34 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar a kicsivel magasabb alkatrész ár akkor ajánlanám a Honda Accordot.

[link]

Haveromnak ilyen van, lassan 1 éve. Nagyon meg van vele elégedve. Nagy, kényelmes, jól megy, és 9 liter körül eszik neki. Eddig csak kopó dolgokat kellett neki cserélni.

Ezt amit küldtem érdemes lenne megnézni is. A felsorolt alkatrészeket amiket kicseréltek, min 300000 ft munkadíjjal. Bár azt nem írták pontosan mikor volt a beszerelésük, de ez számlákból visszakereshető :)

Szóval így a kötelező vásárlás utáni szerviz árából meg tudod csináltatni a karosszéria hibákat is.

2017. jan. 8. 09:41
 34/34 anonim válasza:
Nekem audi 80 b3 1.8S-em van, 30 éves, szép állapotú, 334000 km van benne, alig költök rá, gyáeilag 89 le úgy fogyasztott 5 liter körül, nemrég lett átírva a chip, le mértük, és 105 le van benne kb, és a fogyasztás alig nőtt. 160-ért vettem egy öregtől, és nem csalódtam a kocsiban. Rendszeresen járok olaszországba, és egyszer sem hagyott ott a kocsi. Nem tudom mi mellett döntöttél, de a francia autókat ka csak teheted mellőzd, nekem ez előtt suzuki swift GTi volt, meg előtte egy 97-es mustangom, de az nagy motoros, eszik is, kölcsönkérték és totálkárra törték, azután jött az audi. Egyik sem volt rossz, de az audi szép, nem szervízigényes, és azért teljesítménye sem annyira rossz
2017. dec. 14. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!