Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek első autónak?

Szerintetek első autónak?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja sikerült a jogosítványt megszereznem, azóta barátom kocsiját használom néha.

Most úgy döntöttem veszek egy autót, el is kezdtem a gyűjtést nagy erővel.

Szerintetek egy opel astra g, mondjuk egy 1,6os 91 vagy 101 lovas első autónak megteszi?

Igazából nekem nagyon tetszik, és elsődleges hogy azért fenntartható legyen és a javíttatás se egye le a nadrágom :D

Álmom egy olyan autó, egyszerűen imádnám...

24 L

2016. dec. 27. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elsőre olyan kocsit vegyél amit nem sajnálsz túlzottan. Úgyis nagy eséllyel meghúzod ,rutint szerzel stb .
2016. dec. 27. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Barmit irhattal volna alomautonak, ugyis azt fogod valasztani, de ez jol van igy. Szerencsere a g astra szivobenzin eleg jo kis gep, szeretni fogod, csak jol nezd meg az autot es szamits a vetelarra minimum 100.000 ft rakoltest akarmilyen is a kocsi. Illetve ne feledd hogu egy auto akarmilyen ia legyen benzinnelkuk is 20-30 ezer ft havonta. Vegul pedig nagyon vigyazz magadra es masokra...
2016. dec. 27. 19:48
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Tisztába vagyok vele, hogy attól mert megveszem az autót még havonta lesz kiadásom vele :D csak épp nem mindegy, hogy egy bmw-t, audit, vagy épp egy opelt tart fent az ember :)

2016. dec. 27. 19:51
 4/11 A kérdező kommentje:

#1 az a baj, hogy ha már autót veszek, akkor olyat vegyek amiben jól is érzem magam.és szeretem..

Hiába veszek egy suzuki swiftet, ha nekem alapból nem tetszik vagy nem szíveden ülnék bele, az hiába "gyilkolható"

2016. dec. 27. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:

úgyis azt veszed meg amit te szeretnél, szóval tényleg írhattál volna ide bármit első autónak.

én inkább pénztárca alapján választanék kocsit ha a helyedben lennék, mert ugye a kocsi van értünk nem pedig mi a kocsiért.

2016. dec. 27. 19:56
 6/11 A kérdező kommentje:
:/ megszoktam már, hogy az emberek ide félrebeszélni jönnek :) sajnos nem a kérdésre válaszoltál, de sebaj :)
2016. dec. 27. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Jók a G Astrák, az 1.6-os 101 lovas bőven elég mindenre és kezdőknek is jó.
2016. dec. 27. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Most miért szavaztatok le? Mert azt mertem írni hogy ne Swiftet vegyen?

Első autónak miért csak az a konzervdoboz jó? Hozzá képest az Astra luxusautó.

2016. dec. 27. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
1.6-os G Astra tökéletes választás.
2016. dec. 27. 23:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem ragozom túl: a G Astra hibátlan választás!
2016. dec. 28. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!