Szerintetek első autónak?
Néhány hónapja sikerült a jogosítványt megszereznem, azóta barátom kocsiját használom néha.
Most úgy döntöttem veszek egy autót, el is kezdtem a gyűjtést nagy erővel.
Szerintetek egy opel astra g, mondjuk egy 1,6os 91 vagy 101 lovas első autónak megteszi?
Igazából nekem nagyon tetszik, és elsődleges hogy azért fenntartható legyen és a javíttatás se egye le a nadrágom :D
Álmom egy olyan autó, egyszerűen imádnám...
24 L
Köszönöm! :)
Tisztába vagyok vele, hogy attól mert megveszem az autót még havonta lesz kiadásom vele :D csak épp nem mindegy, hogy egy bmw-t, audit, vagy épp egy opelt tart fent az ember :)
#1 az a baj, hogy ha már autót veszek, akkor olyat vegyek amiben jól is érzem magam.és szeretem..
Hiába veszek egy suzuki swiftet, ha nekem alapból nem tetszik vagy nem szíveden ülnék bele, az hiába "gyilkolható"
úgyis azt veszed meg amit te szeretnél, szóval tényleg írhattál volna ide bármit első autónak.
én inkább pénztárca alapján választanék kocsit ha a helyedben lennék, mert ugye a kocsi van értünk nem pedig mi a kocsiért.
Most miért szavaztatok le? Mert azt mertem írni hogy ne Swiftet vegyen?
Első autónak miért csak az a konzervdoboz jó? Hozzá képest az Astra luxusautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!