Első autónak mit javasoltok? 2,5m ig.
Üdv Mindenkinek!
Pontokba szedve:
-Használat vegyes: 90% budapest 10% autopálya
-Keret: 2,5m ft ig.
-Cél: rutint szerezni autóvezetésben nagy autóval majd fél év 1 év után komolyabb autóra váltás (A8,S8, Bmw 7)
Mivel a hosszútávú cél egyértelmű ezért én automata kocsiban gondolkodnék (tudom ez sokatok szemében szentségtörés). Üzemanyag és egyéb költségek annyira nem érdekelnek.
Az oszt igen!Te aztan nem gagyizod el: "majd fél év 1 év után komolyabb autóra váltás (A8,S8, Bmw 7)"
Innentől kezdve nem ertem a kerdest mert ezek szerint penzed van,akkor mi minek kellünk ide?!?Meg ugye fél maximum 1 evre kellene ajanljunk valamit.....ilyen rovid tavra vegyel olyat ami jol esik!
Nagyon zöld vagyok a kocsikhoz... Nagy autóban is csak azért gondolkodom, mert nekem a belső luxus a fontos a külső annyira nem.
De bevallom hogy elég rutintalannak érzem még a vezetésemet, és ne merek olyan autóba ülni amit "nagyon" sajnálnék összetörni. Kérdésem az, hogy rutint szerezni miben érdemes. Vegyem ugyan azt a szériát csak öregebbet? vagy inkább valami méretben nagy de olcsó márkát? Tényleg nagyon érdekel mit gondoltok.
"Miért nem mersz? Van itt lóvé, akkor nem mindegy hány bmw 7-est törsz össze?"
uhm...Nem ez lenne a cél.
Köszönöm a válaszod. nagyon rossz dolgokat hallottam az autókereskedőkről. ismersz jót budapesten?
Közben rákerestem neten, ez az autó szerintetek használható? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!