Első autónak mit javasoltok? 2,5m ig.
Üdv Mindenkinek!
Pontokba szedve:
-Használat vegyes: 90% budapest 10% autopálya
-Keret: 2,5m ft ig.
-Cél: rutint szerezni autóvezetésben nagy autóval majd fél év 1 év után komolyabb autóra váltás (A8,S8, Bmw 7)
Mivel a hosszútávú cél egyértelmű ezért én automata kocsiban gondolkodnék (tudom ez sokatok szemében szentségtörés). Üzemanyag és egyéb költségek annyira nem érdekelnek.
Rendben srácok, akkor ez egy jó csapásirány. Ebből a w140 szériából melyiket lenne érdemes megvenni. Nyilván itt már az is szempont, hogy ha kiülök belőle el is tudjam adni, ne porosodjon az udvaron.
Tippek? vélemények?
Én is nyertem már a lottón de én elutazgattam a pénzt. Nem sajnáltam mert amúgy sem keresek rosszul.
Na de oda akarok kilyukadni hogy azért nem árt úgy elkölteni a pénzt hogy ne vesszen kárba. Ha veszel egy 2.5 m forint értékű autót amit fél évig vagy max 1 évig akarsz megtartani de hogy gyakorlatot szerezz tekered bele a kilométereket akkor is elég sokat fog zuhanni az értéke mire eladásra kerül 1 év múlva. A drágább vagizós autókért meg nem éri meg egyben kifizetni a pénzt hanem jobb őket lízingelni. Ha megunod akkor egy idő után másikat lízingelsz és így tovább. Megúszod a nagy értékvesztést és csak addig költesz amíg használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!