2/19 anonim válasza:
renault clio II, opel astra, vw polo
3/19 A kérdező kommentje:
Volkswagen Ventóra gondoltam szerintetek??
2013. nov. 24. 18:07
4/19 anonim válasza:
18-20 éves rozsdaboglyát kapsz ezekből ennyi pénzért. Nagyon rossz választás!
6/19 anonim válasza:
ez az astra se rossz...de 450et nem adnék érte...nézelődj még (ha van rá kereted is) és amugy én erre az opelra ha felhívnám alapból 400at kínálnák de még helybe alkudnék lefele ha még egybe is van...:)
7/19 Szálab válasza:
Ha a Vento bejön akkor nem állsz messze az én tippemtől: egy III-as golf 1.6 benzin tip-top állapotban!
8/19 anonim válasza:
5-600ért ne 18-20éves autót vegyél. Ne Ventot ne Golfot. 600ért Fabiat, G Astrát, vehetsz 10-12éves körül.
9/19 anonim válasza:
[link] http: //www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/fabia/skoda_fabia_1.2_12v_best_legjobb_ar-7394191 Ilyesmiket nézzél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!