Mit javasoltok első autónak?
Asztra esetleg golf.
szinte biztos hogy körbe fogod törni. Én is azt hittem hogy nem! :D De ha én nem törtem akkor más törte. Az opelhoz és golfhoz olcsó az alkatrész és nem kell a világ másik végére menni érte. Civic is jó de azt nem ajánlom első autónak mert gyárilag gyengék a fékei. alul méretezettek. A kocsi meg belevisz minden hülyeségbe. Oszt csak lesel mint a moziba hogy megállni meg nem tudsz. Ha meg törik könnyű lebontani a fél elejét egy kisebb koccanásnál ,mert koton anyagból van a kasznia.
Csak is VW Golf II vagy VW Golf III-as.
Honda Civic-ek vagy szét vannak hajtva (ez egy hülye gyerek autó) vagy szétrohadt a vékony lemez. Ja és amúgy is életveszély. (Persze a sport élmény királyság benne.)
Fiat Bravo az volt a családban, hát utána is olvastam, nem (csak) mi szívtuk meg hogy állandóan a szervizben volt (pedig az akkor még négy éves volt, és németországi használt).
Csak is VW Golf II vagy VW Golf III-as. ;)
Fiatot ne vegyél, én keleti autókat ajánlok,
Pl toyota, daihatsu.
Bár nem tom megéri e manapság bármiylen autót is megvenni....
Iszonyúan lehúzzák az embert a biztosítással, az üzemanyaggal, a bírságokkal, a súlyadóval és a többi egyéb adóval, átiratás eredetvizsga, műszakiztatások stb... És a kocsik is meghalnak egy két év alatt ezeken a szar utakon akkor meg az egészet kezdheted előlről.
Én a helyedben üzembentartóival vennék valakitől, ha nem akarsz rögtön az elején negyedévente 30-40 ezres biztosításokat fizetni.
2 év múlva meg úgyis túl fogsz adni a kocsin, mert totálkár lesz a futóműve ezeken az utakon akárhogy is kíméled.
Nekem 7 év alatt 4 kocsim volt, és kész anyagi csőd, egy ház árát elköltöttem már a rohadt kocsikra, inkább vettem volna motort vagy nem tudom.
Érdemes átgondolni ezeket a költségeket amikre egyből nem is gondol az ember.
"Fiatot ne vegyél, én keleti autókat ajánlok,"
miért ne vegyen fiatot? van vele esetleg tapasztalatod, vagy csak azért, mert F betűs autó?
gondolom sokat javítottál az adott tipusból, volt is neked, és tisztában vagy a gyerekbetegségeivel is.
tudom, vegyél németet, meg daihatsut, amihez pont az alkatrész ellátottság nagyon jó. tudom, mindenhez lehet szerezni alkatrészt, kérdés mikorra. mert a daihatsu is beszarik, és akkor van szopás. toyota az toyota, kétségtelen, de 4 kilóért toyotát? hát, nem tudom. persze, könnyű más f****val verni a csalánt...
béla voltam.
☻
/▌\
/ \
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!