Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit javasoltok első autónak?

Mit javasoltok első autónak?

Figyelt kérdés
Hello! Nézegettem autókat, és én a Fiat Bravo, VW Golf (1-2-3), Honda Civic ezeknél ragadtam le. 200.000-400.000Ft között néztem, de kíváncsi lennék ti mit ajánlotok? Nincsen semmi nagy igényem, szerintem első autónak nem kell Volvo S80.. (példa volt, mert tudom az prémium kat. autó)
2011. aug. 25. 22:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Golf, F Astra
2011. aug. 25. 22:19
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

Asztra esetleg golf.

szinte biztos hogy körbe fogod törni. Én is azt hittem hogy nem! :D De ha én nem törtem akkor más törte. Az opelhoz és golfhoz olcsó az alkatrész és nem kell a világ másik végére menni érte. Civic is jó de azt nem ajánlom első autónak mert gyárilag gyengék a fékei. alul méretezettek. A kocsi meg belevisz minden hülyeségbe. Oszt csak lesel mint a moziba hogy megállni meg nem tudsz. Ha meg törik könnyű lebontani a fél elejét egy kisebb koccanásnál ,mert koton anyagból van a kasznia.

2011. aug. 25. 22:27
 3/21 anonim válasza:
100%
Golf 3
2011. aug. 25. 22:53
 4/21 anonim válasza:
Ha sport autot szeretnel akkor szerintem az 1994-1997 kozotti bmw m3 asok.Nem annyira draga es meg szorakozni is lehet vele.
2011. aug. 26. 10:07
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
az, az. kétszázért csak bmw-t szabad venni. (pszt koma, kétszázért nagyon szereti a bmw a bontót. mindig odajár.)
2011. aug. 26. 10:29
 6/21 anonim ***** válasza:
VW Golf, Astra vagy Seat Ibiza esetelg Cordoba ha azt akarod a hogy a mélynyomó mellé tudj pakolni is a csomagtartóba :)
2011. aug. 26. 11:02
 7/21 anonim ***** válasza:

Csak is VW Golf II vagy VW Golf III-as.

Honda Civic-ek vagy szét vannak hajtva (ez egy hülye gyerek autó) vagy szétrohadt a vékony lemez. Ja és amúgy is életveszély. (Persze a sport élmény királyság benne.)

Fiat Bravo az volt a családban, hát utána is olvastam, nem (csak) mi szívtuk meg hogy állandóan a szervizben volt (pedig az akkor még négy éves volt, és németországi használt).

Csak is VW Golf II vagy VW Golf III-as. ;)

2011. aug. 28. 12:36
 8/21 anonim ***** válasza:
51%

Fiatot ne vegyél, én keleti autókat ajánlok,

Pl toyota, daihatsu.

Bár nem tom megéri e manapság bármiylen autót is megvenni....

Iszonyúan lehúzzák az embert a biztosítással, az üzemanyaggal, a bírságokkal, a súlyadóval és a többi egyéb adóval, átiratás eredetvizsga, műszakiztatások stb... És a kocsik is meghalnak egy két év alatt ezeken a szar utakon akkor meg az egészet kezdheted előlről.

Én a helyedben üzembentartóival vennék valakitől, ha nem akarsz rögtön az elején negyedévente 30-40 ezres biztosításokat fizetni.

2 év múlva meg úgyis túl fogsz adni a kocsin, mert totálkár lesz a futóműve ezeken az utakon akárhogy is kíméled.

Nekem 7 év alatt 4 kocsim volt, és kész anyagi csőd, egy ház árát elköltöttem már a rohadt kocsikra, inkább vettem volna motort vagy nem tudom.

Érdemes átgondolni ezeket a költségeket amikre egyből nem is gondol az ember.

2011. aug. 28. 15:39
 9/21 anonim ***** válasza:

"Fiatot ne vegyél, én keleti autókat ajánlok,"

miért ne vegyen fiatot? van vele esetleg tapasztalatod, vagy csak azért, mert F betűs autó?

gondolom sokat javítottál az adott tipusból, volt is neked, és tisztában vagy a gyerekbetegségeivel is.

tudom, vegyél németet, meg daihatsut, amihez pont az alkatrész ellátottság nagyon jó. tudom, mindenhez lehet szerezni alkatrészt, kérdés mikorra. mert a daihatsu is beszarik, és akkor van szopás. toyota az toyota, kétségtelen, de 4 kilóért toyotát? hát, nem tudom. persze, könnyű más f****val verni a csalánt...

béla voltam.

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 18:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Skoda Fabia?
2011. aug. 28. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!