Első autónak mit javasoltok?
Örülj annak ha apuci odaadja a szombati kerti partyhoz. Szerintem.
Második válaszolónak a véleménye, tökéletes szinonimák tömkelege... :D
Háát igazából neked kellene eldönteni, hogy milyet szeretnél, de ha írnál valami kritériumot /pl. 500 ezerig, sedan-t szeretnék , vagy valami hasonló/ akkor biztos többen tudnánk segíteni ;)
Csak öreg SWIFT-et ne vegyél/mert baleseteknél nem a legmegbízhatóbb, bár kinek hogy tetszik :)/
Először is legyen meg a jogsid előre ne tervezgessél mert kitudja mennyi pénzed fog rámenni a jogsira.
Másrészt ha van a családban valami autó akkor azon gyakorolgass majd ha már kezedben lesz a jogosítványod és ha jól megy már hogy egyedül is elmehessél vezetni akkor már gondolkozhatsz valami új autón.
Én 10 éve egy wartburggal kezdtem ami a nagy apámé volt imádtam azt a kocsit bár hosszú távra inkább nem mentem el vele mert ahhoz már kicsit öreg volt szegényke :)
Aztán egy opel astrára váltottam amit szintén imádtam és azzal már be is jártam az országot kb 5 évig használtam aztán húgom összetörte :S Mivel szerencsére nem ő volt a hibás és baja sem lett így fizetett a biztosító kocsit eladtam alkatrésznek és most vw Passattal nyomom 1,5 éve :) Neked leg első autónak valami kisebbet javaslok ha nem akarod rögtön hosszú távra használni ez lehet lada opel astra vagy suzuki, ezekhez még a sarki bontókban és tucat alkatrész van amit elég olcsón meg vehetsz szóval hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!