Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit javasoltok?

Első autónak mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Lassan elérem azt a kort, amikor mehetek KRESZ re meg jogsit szerezni, és elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen autó is kéne elsőnek, valami olcsó de biztonságos kéne, könnyen fenntartható, és nem utolsó sorban lehetőleg nagy belső térrel rendelkezzen mert nem vagyok egy alacsony ember:) Van ötletetek? Mert én sajnos nem igazán értek ehhez a témához még :(
2011. okt. 4. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
BMW X5
2011. okt. 4. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
"Nem tudok főzni, de mit javasoltok első ételnek? Gondolkodtam, hogy finom legyen, minőségi, tengeri herkenytűkből, de ne legyen túl nehéz"
2011. okt. 4. 22:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Örülj annak ha apuci odaadja a szombati kerti partyhoz. Szerintem.

Második válaszolónak a véleménye, tökéletes szinonimák tömkelege... :D

2011. okt. 4. 22:41
 4/13 anonim ***** válasza:
skoda octavia? :)
2011. okt. 4. 22:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Háát igazából neked kellene eldönteni, hogy milyet szeretnél, de ha írnál valami kritériumot /pl. 500 ezerig, sedan-t szeretnék , vagy valami hasonló/ akkor biztos többen tudnánk segíteni ;)

Csak öreg SWIFT-et ne vegyél/mert baleseteknél nem a legmegbízhatóbb, bár kinek hogy tetszik :)/

2011. okt. 4. 23:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Lada 2107 :) sok alkatrészt kapsz hozzá nem baj ha koccansz, csak kicsit sokat eszik de manapság azt is lehet csökkenteni ilyen-olyan trükkökkel. Ha nem vagy Lada párti, akkor szerintem egy 1.4-es Opel Astra F a nyerő.
2011. okt. 5. 06:12
 7/13 anonim ***** válasza:
én egy régi kocka ibizával kezdtem. 3 ajtós (nagyobbak az ajtók mint az 5ajtósban). Nem nagy kocsi de én is 180 felett vagyok és bőven elfértem benne, és mivel kis jószág kezdő jogsihoz optimális. Abiztonság az kérdéses de ilyen árkategóriában ez így megy. Szerintem azért a szuszkától jobb... 2 hátránya volt: szervótlan(nekem nem okozott gondot) és 10 alatt nemnagyon akart enni(ehhez meg a kezdőjogsis nyomjukneki hozzáállás tett hozzá)
2011. okt. 5. 08:55
 8/13 anonim ***** válasza:
jaa és a poén lemaradt 130 ezerért vettem 4 éve... szerintem olcsó :)
2011. okt. 5. 08:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Először is legyen meg a jogsid előre ne tervezgessél mert kitudja mennyi pénzed fog rámenni a jogsira.

Másrészt ha van a családban valami autó akkor azon gyakorolgass majd ha már kezedben lesz a jogosítványod és ha jól megy már hogy egyedül is elmehessél vezetni akkor már gondolkozhatsz valami új autón.

Én 10 éve egy wartburggal kezdtem ami a nagy apámé volt imádtam azt a kocsit bár hosszú távra inkább nem mentem el vele mert ahhoz már kicsit öreg volt szegényke :)

Aztán egy opel astrára váltottam amit szintén imádtam és azzal már be is jártam az országot kb 5 évig használtam aztán húgom összetörte :S Mivel szerencsére nem ő volt a hibás és baja sem lett így fizetett a biztosító kocsit eladtam alkatrésznek és most vw Passattal nyomom 1,5 éve :) Neked leg első autónak valami kisebbet javaslok ha nem akarod rögtön hosszú távra használni ez lehet lada opel astra vagy suzuki, ezekhez még a sarki bontókban és tucat alkatrész van amit elég olcsón meg vehetsz szóval hajrá :)

2011. okt. 5. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Bugatti veyron tökéletes autó tanulóknak. Gyenge, lassú, nem lenne vele problémád:)
2011. okt. 5. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!