A BMW-t miért titulálják negatív autónak?
tegnap 23:49
te tudod miket beszélsz?
A kérdésre amúgy:
akinek bmw-je van, legyen az 1000 akárhány éves, kicsit felsőbbrendűnek gondolja magát, tisztelet a kivételnek(mert ugye mindenhol azt hallja: húúú bmw-d van?). Plusz gyors autók általában(kivétel az ilyen 1.6-os vackok) és ezt a tulajok szeretik ki is aknázni, amibena többi autós nem mindig partner-így ledudálják az útról az embereket.
2. Magyarországon általános nézet, hogyha van valamid és nem proli vagy, az azért van, mert loptál,csaltál, hazudtál. BMW=presztizs márka, amit újonnan csak a gazdagok engedhetnek meg maguknak=olyan ember a gazdája, akit utálni "kell".
23:49-nek igaza van.
Ha megyek kilencvennel és jön mögöttem egy bmw,merci,porshe,lexus stb ami egy vagyonba kerül egyiken sem működik az index kapcsoló előzéskor,bizonyos árkategória felett nem kell használni az indexet.
Mert a BMW prémium kategóriás minden téren és a sok irigy olcsójános így vélekedik rólunk ahogyan azt az előzőekben olvashattad.
Valószínűleg mindegyikük besorolna a belső sávban az Opel Astra mögé 65-tel a "csakazértsemengedemelaburzsujköcsögöt"lelki békéjéért hiszen 70-es tábla volt az imént én meg azért vettem 333 lovas ménest mert araszolásban élem ki a perverziómat.
Én még soha senkit nem tartottam fel és csupán ugyanezt várom el másoktól is.
Képmutató pocsok.
01:54
Miért? Minden BMW-ben gyári alapfelszerelés az index? meg a hátsó ködlámpa jelzőfény?
Én szerintem elég sokból kispórolták. Esetleg gyári extralistára tették, és sok ember aki veszi a Bömöst már nem marad pénze arra :D
Egyiknek másiknak meg komoly fékproblémája is lehet, vadul villog a belsőben, hogy elszállt a tárcsafékem, nem tok megállni...
Nem csodálom, hogy gyakrabban kell ellenőrizniük a szerveknek ezt a márkát, lehet gyakrabban kellene őket műszaki vizsgára kötelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!