Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak autómata váltós?

Első autónak autómata váltós?

Figyelt kérdés

2016. dec. 14. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Minek?
2016. dec. 14. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amilyet akarsz. Annyi a hátránya, hogy ha nem vezetsz manuálist, nehéz lesz visszaszokni rá, ha egyszer rákényszerülsz.
2016. dec. 14. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy hozza a sors akkor miért ne,nekem az első autóm egy 100 lóerős automata Opel Manta volt,majd utána még egy automata.Gyorsan meg lehet szokni,főleg városban kényelmes,nem kell a lámpáknál állandóan kuplungozni,araszolásnál csúsztatni,elég a féket felengedni és lehet lassan csorogni.
2016. dec. 14. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is automata van, szoval minden ervvel, amit elozo irt, abszolut egyetertek. DE. Ha meg friss autos vagy es ez lesz az elso kocsi, akkor nem biztos.

Europaban meg mindig sokkal elterjedtebb a manualis valto, mint pl. az USAban, igy ha kirandulni akarsz es bereltek valamit az tutti manualis lesz. Ha egy haverod sokat iszik es megker, hogy vidd mar haza a kocsijaval, az is valszeg manualis lesz. Szoval ha a csaladban/ismerosi korben mindenkinek manualis van, akkor addig ne vegyel automatat, amig nem vagy nagyon magabiztos a manualis hasznalataval. Ki tugyja mit hoz a sors, es friss jogsival rogton automataval szokod meg a vezetest es be kell ulni egy kuplungosba es furcsa lesz nagyon. Persze ha mar 'oreg motoros' vagy es csak most veszed elso kocsidat, akkor persze vegyel automatat, nagyon kenyelmes.

2016. dec. 14. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
miért ne, de nem ártana manuálist először megtanulni ,de nem tilos automatát se, én kézit vennék
2016. dec. 15. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!