Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak milyet?

Első autónak milyet?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodok ezen ,mindeképp olyat amiben biztonságban érzem magam, például nem egy régi fajta suzki swift . Kicsit tágasabbat, 2000-es évek elejébőliek érdekelnének :)

2016. dec. 26. 21:26
 1/9 anonim válasza:
Volvot vennék. Biztonságos és kényelmes.
2016. dec. 26. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy rengetegen miért akarnak "első autónak" valami ócska, leszakadt, négykerekű koporsót? Hogy első és utolsó legyen?

Én kezdő autónak biztosan egy nagyon jó állapotban lévő - tehát semmiféle rutint nem igénylő - autót ajánlanék, amiben ha épp csak odalépsz a féknek megáll, kicsit tekersz a kormányon kanyarodik, meghúzod a kéziféket nem gurul a kocsi.

2016. dec. 26. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Majd ha a szokásos "swift nem kell" kritériumon kívül tudsz írni más értelmes és hasznos feltételt is,úgy mi is tudunk majd erdemben valaszolni!
2016. dec. 26. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Azért nem kell neki swift, mert tágasabbat akar. Nekem világos, mint az 1849-es fegyverletétel.

A Peugeotok vannak nagyon olcsón, de azért, mert olyat csak a b∪zik tartanak.

Olcsók az Opelek is, de azért, mert a német autógyártás legalja.

Audit, vagy Bmw-t ne vegyél, mert őket alapban bunkónak nézik.

Keress egy B5.5 Passatot.

2016. dec. 27. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

3-as: azért nem kell swift mert kicsi, nekem kényelmetlen és nem is tetszik na meg nem a legstrapabíróbb...

Nekem a skodák is tetszenének, esetleg arról vélemények?

Vagy a citroenről?

2016. dec. 27. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Škodákat mostanában érdemes kerülni, inkább seat
2016. dec. 27. 13:56
 7/9 gon99 ***** válasza:
16%
Ford mondeo,Seatok,Skoda octavia superb,Mazda6,Toyota Avensis,Honda Accord,de leginkább az E46 Bmwt ajánlanám! :)
2016. dec. 28. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Bmwét ne vegyél mert egy kula. Nem tudom, hogy mi a 3.14csának ajánja itt mindenki. Biztos a barom kereskedők, akiknek a nyakán maradt ez a sok kulagép.
2016. dec. 28. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Csak japán autóban gondolkodjál, ha jót akarsz magadnak.
2016. dec. 28. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!