Kezdo autonak. Milyet vegyek? 350ezer forint a keret
Swift, de legyen a zsebbe még legalább 100e, mert amit kapsz ennyiért, arra tuti költeni kell!
Vásárlás előtt érdemes átnézetni 5-6eFt és kiderül mi a gond vele.
Ladát semmi esetre sem.
Mindenképpen swiftet. Ennyiért jókat fogsz találni, hidd el, csak jól meg kell nézni.
Én 4 éve vettem 270ezerért azóta nem költöttem rá összesen 100ezret, és teljesen jól megy. 1 éve ingázok napi 2x30 km-t, semmi baja. Az olajcserére kell figyelni, és nem hulladék olajat adni neki. Hálás kis dög, hidd el!
Biztosan autót akar venni valaki,aki egy kérdést sem tud helyesen feltenni,pontot tesz két szó mögé anélkül hogy mondatot alkotna,ellenben a mondatnak látszó vége mögé semmi se került.
Az hogy képtelen az autó típusok és márkák neveit nagy kezdőbetűvel írni,az még egy dolog,de azzal sincs tisztában hogy a "suzuki" egy autómárka,nem egy autótípus.
És persze teljesen életszerű,amikor valaki 350 ezerért akar kocsit venni,akkor vacillál egy Lada meg egy feltehetően Swift között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!