Tényleg ennyire megbízhatatlanok az olasz autók?
Figyelt kérdés
Konkretan a 147es alfa selespeed es valtozatára gondolok, nagyon tetszenek de eddig két autószerelővel beszéltem ők leakartak beszelni a neten viszont szinte csak jo veleményt talaltam róla.2016. dec. 28. 15:11
11/12 gon99 válasza:
mióta kritérium az hogy milyen embernek néznek az autód miatt?Illetve igen is a BMW nagyon megbízható autó nem rég volt szerencsém egy 530Dhez amiben 720ezer km volt... Alfa 200 után roncs telep az Alfákat senki sem kocsinak veszi mert annak szarok csak 2. sport autónak mert szép mert bőr mert hátul hajt és mert "sportos (szerintem nem) kedves kérdező én csak téged akarlak meg győzni bízz a szüleidben bizonyára több tapasztalatuk van mint neked én is foglalkozok autó értékesítéssel olaszt franciát soha ne válassz!Sok sportos japán autó is van ha németet nem szeretnél :)
12/12 anonim válasza:
Én ezt nem értem? Most komolyan a BMW-vel akarja bárki összehasonlítani egy olasz kocsit? 🤦🏼♀️ Most nem az olasz autók javára szisszentem fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!