Valóban annyira megbízhatatlanok az olasz Fiat autók mint azt oly sokan állítják?
nekem volt 5 unom, 2 mareám, 1 puntom, mint olasz autok. ebböl 3 benzines, a többi dizel. '96 elötti Fiatok rohadnak, ha nem vigyázunk a kasznijára. az az utániak már nem, mert azok galvanizálva vannak. ha mégis akkor 10000% hogy törött volt! elektronikai hibák pedig kontakthibára vezethetök vissza. egyszer volt olyan, h. apro darabokra esett szét a kuplung+váltó még ugyis haza vitt az Uno. teherautoként használtuk egy építkezéskor. 60nm csempét+járólapot egyszerre vitte a verda. 10-12 zsák cement (50kg/zsák) a csomagtartóba+ 6-8 zsák (25kg/db) mészhidrát egyszerre! + több száz kisméretü tégla, áthidalók, stb... és ezt 3 héten keresztül. lusta voltam többször fordulni. volt, hogy még szétrepedt hengerfejjel is elmentem 200km-t egy dizel Unoval. Jo verdák, én mondom, aki 8 évvel ezelött gyülölte a Fiatokat! majd kezem közé került egy, és azota csak Fiatokat használok.
vedd meg a coupe-t! :D
Nagyon köszönöm a villámgyors válaszokat skaccok! Viszonzásképp az autó amiről szó van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!