Miért húzzák le folyton az olasz autókat?
Őszintén szólva én se értem ezeket az embereket. Napi szinten fiat-okkal közlekedek (céges autók, punto, bravo, scudo) és marhára megbízható, ráadásul elég dinamikus jószágok. Az alkatrész nem drága hozzá, ahhoz képest, hogy évente kb 50-60 ezer km-t teszünk bele, nem igazán kell szerelőhöz vinni (kb 2-3 évente jön elő valami nem túl komoly bajuk). A puntok az 1.3-as multijet motorral úgy mennek mint a rakéta, de a scudo is meglehetősen fürge szekér. A bravo-ról már ez nem mondható el, talán a három közül ez tetszik a legkevésbé, minden szempontból.
Én nem mondom azt, hogy nincs hibájuk, mert nekem is volt már német autóm és valóban jobban felszereltek, meg vannak bennük olyan kis finomságok, amik a fiatokban nincsenek, ám ezenkívül egyetlen egy okot se tudnék mondani, hogy miért ne lenne érdemes fiatot venni.
Egyébként személyes tapasztalatom, hogy amikor egy társaságban szóba jönnek az autók és én felhozom a fiatot és elkezdenek fikázódni, akkor 99%-ban kiderül, hogy az illető még csak nem is ült fiatban, vagy legalábbis elég keveset, azt is utasként. Ennyit lehet adni kb. az ilyen véleményekre.
Szerinted a VW miért akarja megvenni az Alfát? (ISTEN ŐRIZZ!)
Mert nincs jó motorjuk! Megvették a suzukit, amiben FIAT fejlesztésű motorok vannak, de nem mentek vele semmire, így most lesz*ják a suzukit.
De a lancia 037, a Stratos->(Ami 2kerékhajtással verte a rallyn az Audi URQUATTRO-t!) és a legendás Delta HF Integrale, ami 7éven keresztül uralkodott sorozatban.
10 évig uralta a rallyt e 3 gyöngyszem. Akkor mégis kik nem tudnak autót gyártani ???
Ma már teljesen megbízhatóak, gyöjnyörűbbek, biztonságosabbak.
Németek veszik elsősorban a Giuliettát (de köztük luxembourg tele van MITO-val és Giuliettával, 2 hónapja tapasztaltam)! Fél év alatt több mint 50ezret eladtak!
A 159-es valami elképesztően gyönyörű, és 6 éves dizájn, a Brerát 2002-ben mutatták be, és még ma 9 éves dizájnal is elképesztően gyönyörű.
Akik szidják az olasz autókat, annak még nem volt olasz autója, legalábbis lanciája, alfája nem, ami tele van szívvel, lélekkel, és elképesztő formavilággal.
"Szív nélkül csak gépek lennénk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!