Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az ilyen autóknak mégis ki a...

Az ilyen autóknak mégis ki a célközönsége?

Figyelt kérdés

Alfa Romeo 4c:

https://www.youtube.com/watch?v=hvqeljhK7As

Több mint 21 millió az alapára és oké, hogy ultrakönnyű szénszálas váz, sportos Alfa életérzés meg tökömtudja milyen marketing dumákat lehet még róla írni, de akkor is csupán egy 900 kilós, szúnyoghangú 4 hengeres, mini-szabadidő autó. Akinek qrva sok felesleges pénze van, tuti nem mérlegel hanem megveszi 4. vagy 5. autónak, de ezen az áron sokkal jobb alternatívák is vannak. Mind az SLC45 AMG, mind pedig a legerősebb Z4 teljesítményben veri, ráadásul V6-os motorral felszerelve. Presztízsben sem egy kategória a kettő. Akinek meg annyi pénze van, hogy egy túlárazott 4 hengeres Alfa-t vegyen, szerintem az meg inkább valamivel többért vesz egy Maserati GranTurismo-t. De ugyanúgy beszélhetünk a Lotus-ról vagy a Porsche Cayman-ról is. Miért akarna valaki drágán venni egy 4 hengeres kis sportkocsit. Elsősorban Mo.-n, de bárhol máshol is, kik azok akik ilyen autókat vesznek? Ja és mielőtt leszeditek a fejemet, elárulom, hogy laikus vagyok a témában csak nem értem ezt az árazást. 15 millióért tökéletes választás lenne.

2016. dec. 24. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát én se gondolnék rá hogy ezt megvegyem.

Inkább a Maserati.

2016. dec. 24. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert teljesen mas jelleguek azok az autok amiket felsoroltal. Ez egy fajtiszta elmenyauto. Azok ehhez kepest tohonya, nehez jarmuvek.
2016. dec. 24. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Alfa fanatikusok veszik. Múltkor volt róla egy cikk, még szervó és rádió sincs benne, ennyi pénzért. Magyarországon is van néhány amúgy. De mindenki mondja, hogy átlagmagassággal is alig férsz el benne. Ami nagyon csökkentené az élményt például számomra, és vezetni sem tudok úgy rendesen.
2016. dec. 24. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de amiket felhoztál más autókat azok mind legalább 5-6 mázsával nehezebbek.

Persze nekem is inkább kellene egy 911 gt3, de az még egyszer ennyi mint ez a kis "mini-szabadidő autó"

2016. dec. 24. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Színesfémgyűjtő Jóskának a szőke, eszesemmifogdmegjól barátnője.
2016. dec. 25. 14:58
 6/7 anonim válasza:
Szerintem meg sokkal különlegesebb mint a z4, abból már több ezret láttam, 4c-böl még csak 2-t. A szúnyoghangot meg te sem gondolhattad komolyan. Hallottam már gyorsulni ezt a kocsit, Ferrarikéhoz közeli hanghatással jár.
2017. jan. 17. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Például én megvenném, ha szeretnék 20 millából venni egy kanyarvadászós, pályanapozós hobbiautót. Elképesztően jó a dizájnja, a menetdinamikája, a hangja. Simán kéne :)
2017. jan. 18. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!