Na ez meg itt mégis micsoda? (kép)
Figyelt kérdés
Ezt kérem, hogy valaki magyarázza el nekem, mert nem tudom mire vélni. Sima, optikai tuning gyanánt feketített motorháztetőt láttam már, de ez valami takarónak tűnik, és csak a motorháztető felét borítja be, és lövésem nincs, mik azok a kinövések rajta, meg hogy mire való ez a cucc. Komolyan, avassatok be, urak, mert szörnyen műveletlennek érzem most magamat.
2016. szept. 20. 23:45
1/6 anonim válasza:
Semmi köze az optikai tuninghoz - ezt a bőrözést kavicsfelverődés ellen szokták rakni a motorháztető elejére.
2/6 anonim válasza:
Kavics felverődés ellen ha jol tudom. De azt 100% ra tudom, hogy ocsmány :D
3/6 A kérdező kommentje:
Beszarok. Hát ocsmánynak bűnocsmány, de legalább akkor az azt jelenti, hogy alatta jó eséllyel ép az autó. Köszi szépen!
2016. szept. 21. 00:27
4/6 anonim válasza:
A többi helyre nem verődik a kavics?
5/6 anonim válasza:
Igen, alatta vagy ép, vagy jól eltakarja a sérüléseket, ha törve volt az eleje akkor esetleg a feltűnő illesztési problémákat is orvosolja, ha meg semmi baja és leveszed, jó eséllyel látszani fog a festék fakulásán, hogy volt ott valami. Na meg rendkívül ocsmány
6/6 anonim válasza:
Pedig a legtöbben "tuning" miatt rakják fel, ismerek néhány személyt, akik azért tették fel mert milyen kemény... Eszükbe sem jutott, hogy ez véd a kavicstól vagy ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!