Tényleg ennyire megbízhatatlanok az olasz autók?
Alfat nem racionalis dontes alapjan vesz meg az ember, hanem mert beleszeret. Utana gyuloli, teljes szivebol, elatkozza, de akkor is megtartja.
2016. dec. 28. 16:03
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszenek, de azért nem akarnék minden hónapban egy vagyont költeni rá.
állatában azok szidják hogy rossz akinek lenyomata már egy alfa a pirosnál a chipplet turbódízelét.
Meg azoknak akik nem hogy nem volt még csak nem ültek alfába.
2016. dec. 28. 17:28
Érdekes, az Alfás csoportban egyik 147-es tulaj sem utálja az autóját, sőt... pedig vannak jó páran. :)
Sokkal kevesebb a gond velük, mint azt néhányan előadják. Azt hozzáteszem, hogy Alfát én is csak a 159-től és afelett vennék.
Nem mondom, hogy hibátlan autó a 147/156/166, de nem is kell havonta szerelőhöz vinni.
2016. dec. 28. 18:00
Aselespeedet másképp kell vezetni mint bármilyen más autót, sokan ezért ódzkodnak tőle. Költeni kell rá, de kapsz is cserébe valamit. Alfa érzésnek hívják.
2016. dec. 28. 18:03
Nagyon megbízhatatlan és nem is 1. számú autónak való de ha a hétvégi olcsó sport autót keresel akkor meg fontolandó bár én inkább egy nagyobb motoros Bmwt Mercédest vagy hasonlót javaslok erre a célra mindenbe jobbak és sokkal sokkal sokkal megbízhatóbbak illetve alkatrészben sem drágábbak! :)
2016. dec. 28. 18:51
Na már megint a BMW fanatikus...
A BMW miben megbízhatóbb drága kis barátom? Mert motor terén biztos nem. 3 ismerősömnek is bajor gépe van, mindhárom szabadulni akar tőle, mert nem bírják a hibáikat javítani, pedig nem lepukkant szarokat vettek.
A Mercedes alkatrész mióta olcsóbb egy olasz autóénál? Pont, hogy a német alkatrészárak vannak az egekben. Hirtelen 1 példát találtam: részecskeszűrő. Alfa 159-be 170 ezer, Audi A3-ba 230. Tényleg olcsóbb.
2016. dec. 28. 18:55
A Bmw is ugyanolyan ipari selejt, mint az Alfa Romeo. De akkor a Bmw-ben még büdös bunkónak is fognak nézni. A két selejt közül ezért kell Alfa Romeót venni.
2016. dec. 28. 20:04
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem első autó lenne 18 éves vagyok, eddig a családba levő autókat vezettem, de most már kapok egy autót.(nem kellenek azok a kommentek h anyuci/apuci alám rakja az autót)Nem akarok német autót egyszerűen az olasz autók fognak meg, de a szüleim mindenkitől csak azt haljak h ilyen meg olyan szar. így kicsit győzködni kell.
Mondd meg anyucinak/apucinak, hogy te Alfában éreznéd jól magadat és hogy nem vagy még abban a korban amikor az ember igyekszik kerülni mindenféle kockázatot, problémát. A Toyotát és társait hagyják meg a stresszmentes életre vágyóknak, te meg inkább éld az életedet még akkor is, ha az tartogat buktatókat. Ne magukból induljanak ki a szüleid! Akár meg is mutathatod nekik a válaszomat.
2016. dec. 29. 10:06
Kapcsolódó kérdések: