Ti megvennétek?
Külföldi papírokkal, honosítva ennyi az ára. Nekem ez gyanúsan olcsónak tűnik. Szervízkönyvet láttam, az alapján valósnak tűnik a km,állítólag nem volt törve sem, de autószerelővel még nem nézhettük még.
Hol lehet a buktató? Mire kellene rákérdezni vagy figyelni? Egyáltalán a vezetett szervizkönyv garancia a valós km állásra? Én úgy tudom, hogy azt külföldön nem szokás hamisítani.
Lehet, hogy paranoiás vagyok,de nagyon bizalmatlan vagyok az ilyen kis útszéli sufnituningos kereskedőkkel szemben,sőt a külföldről behozott autókkal szemben is.

nem pont 2002re gondoltam. Hanem bármire ami "fiatal" és vévééé.
Nemrég 2003as corollát full tipptopp hoz nagyon közel sikerült elcsípnünk 620ért!
Bal első ajtó cserés volt, meg átfújt, bal zárat átkell majd lamellázni(két kulcsos így), klima és vízhűtő alsó 2-3sorában nagynyomású mosó picit kiverte a lamellákat, egy lámpabura hátul törve volt(10eFt volt utángyártott gyári minőségben), pár hónapos yokohama 4 gumi, nemrég cserélt fékek körben(tárcsa is), nemrég cserélt hátsó szilentek, dohányzásmentes kulturált beltér.
km alapján szép egyenletes info jött le a rendszerből, minden alkatrész annyira utalt ami órában volt, kevés km, végig hazai tulaj, kevés tulaj.
Mégis csak egy korszerű 4hengeres, felextrázott változószelepvezérlésű, nem egy 1.2espolóóó

Ok.
Közben látom, hogy ez 65LE-s. Az pedig a 3 hengeres aminek valóban elég renyhe a járása + vezérműlánc problémákkal is küzdödik, ezt tényleg ne vegye. Az 1.4 már jó ha Polot akar.
Köszi 13-as, most már én is látom!
Asszem lebeszéltetek róla .
Egy 2003-as Corollának én is jobban örülnék:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!