Ti megvennétek?
Külföldi papírokkal, honosítva ennyi az ára. Nekem ez gyanúsan olcsónak tűnik. Szervízkönyvet láttam, az alapján valósnak tűnik a km,állítólag nem volt törve sem, de autószerelővel még nem nézhettük még.
Hol lehet a buktató? Mire kellene rákérdezni vagy figyelni? Egyáltalán a vezetett szervizkönyv garancia a valós km állásra? Én úgy tudom, hogy azt külföldön nem szokás hamisítani.
Lehet, hogy paranoiás vagyok,de nagyon bizalmatlan vagyok az ilyen kis útszéli sufnituningos kereskedőkkel szemben,sőt a külföldről behozott autókkal szemben is.
Egy ilyen ennyit ér. Max.
De ha bizalmatlan vagy az "utszéli, sufnituningos" eladóval akkor mi a kérdés?
Vehetsz autót a csupa üveg szalonból ahol süppedősszőnyeg van, ne legyél már gagyi.
Pont 199 ezer kilométer? Mondjuk ennél sem lenne meglepő a szétkopott bal első ülés külső széle. A vicc, hogy alkatrésznek, és a friss műszaki együtt is ér kb. ennyit egy ilyen típushoz.
Ezeket a kis Polo-kat családon belül, vagy ismeretégi körön belül szokták leginkább itthon eladni.
Tehát ha szerelő nem talál benne nagy hibát, vagy másfélszer ennyire utaló kilométert vagy többre, akkor megéri megvenni.
10 éve dolgoztam süppedősszőnyeges szalonban, és még emlékszem milyen kocsikat adtunk oda használt kereskedőknek,és ők hogyan hirdették később. A legtöbb akkor is hazudott amikor kérdezett. Azért vagyok bizalmatlan.
A 199 ezer km nekem is szúrja a szemem. 2013-ig van vezetve a szervizkönyv,akkor volt benne 170.
Ebben tuti több km van de az nem lenne gond.
A gond én ezt a típust kerülném messziről még ingyen is.
600ból sok szép kis kocsiból lehet válogatni, miért pont ezek? Nézz mást.
yaris, xara, corolla, corsa, astra, stb.
Ha annyira vw akkor ne az 1.2es és ne is a turbóbenyás. Pl. az 1.4benya már vállalható a vw ből de a vw túl van árazva.
Toyoták fényévekre jobbak, citroeneknek meg nincs ára mert sok szerelő utálja szerelni de nem rosszabb megbízhatóságra a németeknél és legalább nem rohad és komfortosabb, kényelmesebb.
Ha német akkor opel, igaz fapad de legalább olcsó.
Gondolom kis fogyasztású és kis kocsit keresel így ezekből írtam amikben gondolkoznék.
Kereskedőktől meg nem kell félni.
Találtunk már jó vételt fehér úron, sufni kereskedőnél, márkaszalonban, magán embernél. Szóval mindenhol.
Ugyan úgy van átbaxxás mindenhol. Alaposan át kell nézni hozzáértővel.
Furcsa, hogy 99-re végződik a kilométer, 99-re az ár. Sőt, még a köbcenti is 98 végű ;)
Persze, vannak véletlenek, de nekem nagyon "marketing-szagú" a dolog.
Ránézésre lehet valós a km akár, de szerelővel kellene megnézetni. Egyébként szerintem az eleje törve volt.
Viszont ennyi pénzből kapsz 1.6-os Golf IV-t ami legalább megy is, mert ez harmatgyenge
Köszönöm 6-os, körülnézek ezek között is! Toyotákat is kerestem, de szerintem azok is drágák. De tényleg egy olcsó, fenntartó kis autót keresek.
8-as miből gondolod, hogy törve volt?
"Ha annyira vw akkor ne az 1.2es és ne is a turbóbenyás"
2002-ben még nem volt turbóbenyás, az 1.2-est is épp úgy megveheti ha ez bejön neki, meg a VW-t is semmivel sem rosszabb mint amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!