Ti megvennétek ezt a kocsit?
Vagy melyiket ajánlanátok?
Nekem nagyon bejön az 5gen hatchback, vagyis ennél maradnék. Nyilván jobban szeretnék egy v-tec/vti-t, de szerintem első kocsinak elég ez a 90ló/930kg. Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem is jó lehet. Írja a hirdetésben, hogy van rajta 2 rozsdafolt meg hogy az első futóművel kell foglalkozni. Még az elején nem szeretnék a rozsdával foglalkozni, de a futóművel annál inkább. Nyilván a problémától függ, de a javítása sokba kerülhet?
Mi lenne ha megosztanál itt egy linket?!?!Meg most őszintén mit vársz,hogy így látatlanba ennyi infóból,hogy "Írja a hirdetésben, hogy van rajta 2 rozsdafolt meg hogy az első futóművel kell foglalkozni. " szerinted ki fogja tudni,hogy mennyibe fog fájni?!
Lehet csak egy gömbfejet kell cserélni pár ezerért,vagy a rommá kopott gátlókat kell cserélni a szar féltengelyekkel együtt,lengőkarral mindennel többszázért......
Bocsi, de marhára beakartam csak végül lekötött a kérdéskiírás és elfelejtődött.:D
Ahogy már írták, nem tudhatjuk, hogy a futóművel "mennyire kell foglalkozni".
A rozsda is olyan, hogy arról csak a helyszíni tüzetes átnézés után lehet nyilatkozni.
Amikor a fényezésen átüt a rozsda, az már jelentheti azt is, hogy a festék alatt komolyan megrágta a vasat.
Fel kell emelni azt az autót, és szakembernek alá nézni, az nem megoldás, hogy leragasztod a rozsdás részt.
Az eladó sem tagadja, hogy arra az autóra bizony költeni kell, s talán nem is keveset... sőt, ha a rozsda kényes helyeken támadta meg a kasznit, nem is szabad megvenni.
Ne haragudj,de ezt az autót el sem mennék megnézni!!Eleve egy normális kép nincs róla készítve!
Meg milyen alapos és igényes telifény lehetett az ami 2 év alatt visszarohad?!
Ilyen civic 5gen 3D-ből dunát lehet rekeszteni annyi van,úgyhogy ha ilyet akarsz venni mindenképpen akkor inkább nézzél másikat!
2 éve votl lakatolva és rohad.
Menekülj, aki szeretett autót árul és ilyen minőségű munkát csináltat rajta az kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!