Ti megvennétek ezt a kocsit?
A szüleim felajánlották, hogy az érkező unokájuknak megveszik a babakocsit. Egyet találtam ami megfelelne a kívánalmainknak, viszont a szülők szerint nem érdemes megvenni, mert túlságosan használtnak, kopottnak néz ki.
Szóval ti megvennétek ezt a kocsit?
Hát szerintem ennyiért ez teljesen jó. Ez egy 110.000-es szett, úgyhogy féláron van, ahogy általában a használt kocsik, úgy hogy ez teljesen korrekt szerint.
Egyébként a márkáról tudok nyilatkozni, nekünk a sport kocsink volt ABC Design Primo. Nekünk kiszolgálta a gyerkőcöt úgy, hogy szinte nem is látszik rajta, hogy használva volt. A kerekeit is megmostam, kimostam a huzatát, ami annak ellenére, hogy fekete, még a nap sem tett benne kárt! (beállítottam a szekrénybe a reménybeli kistesónak)
Úgyhogy ennek szerintem ilyen a színe, nem kopott. A huzatot le lehet szedni, kimosod gépben, akkor még ilyen gyűrött sem lesz. A kerekeit is le kell mosni és szerintem olyan lesz, mint az új! Minőségre kifogástalan kocsik, úgyhogy más baj nem lehet vele...
Én megvenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!