Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti megvennétek ezt a kocsit?

Ti megvennétek ezt a kocsit?

Figyelt kérdés

A szüleim felajánlották, hogy az érkező unokájuknak megveszik a babakocsit. Egyet találtam ami megfelelne a kívánalmainknak, viszont a szülők szerint nem érdemes megvenni, mert túlságosan használtnak, kopottnak néz ki.

Szóval ti megvennétek ezt a kocsit?

[link]

2014. febr. 27. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én megvenném.
2014. febr. 27. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom 50 ezer egy használt babakocsiért inkább nem. Nálunk anyu erre azt mondta, nehogy már az első unokája használtat kapjon. Nem lehet, hogy nekik is azzal van bajuk, hogy nem új.
2014. febr. 27. 20:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem nincs azzal gondjuk, hogy használt, sőt ők javasolták, hogy ne újat válasszunk hanem inkább használtat, mert egy gyerek úgy sem tudja "lerongyolni" azalatt a kis idő alatt amíg használjuk, felesleges egy újra annyit költeni.
2014. febr. 27. 20:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Nézz szét a teszveszen vaterán, akár lakhely szerint is, de könnyű szerrel kifogsz olyat, ami postával is olcsóbb. Ezt max. 40-ért venném meg használtan. Jó márka, jó kocsi, de az ára sok.
2014. febr. 27. 20:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Nincsen gond az árával. Mindenképpen ezt a típust fogjuk választani, akár ez lesz a végső babakocsi, akár nem. Ami olcsóbb az sajnos pink vagy piros színű, mi viszont fiút várunk, vagy ami mégrosszabb szakadt, törött. Ez a beige viszont a későbbi esetlegesen lány kis tesónak is jó lenne.
2014. febr. 27. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ennyiért ez teljesen jó. Ez egy 110.000-es szett, úgyhogy féláron van, ahogy általában a használt kocsik, úgy hogy ez teljesen korrekt szerint.

Egyébként a márkáról tudok nyilatkozni, nekünk a sport kocsink volt ABC Design Primo. Nekünk kiszolgálta a gyerkőcöt úgy, hogy szinte nem is látszik rajta, hogy használva volt. A kerekeit is megmostam, kimostam a huzatát, ami annak ellenére, hogy fekete, még a nap sem tett benne kárt! (beállítottam a szekrénybe a reménybeli kistesónak)

Úgyhogy ennek szerintem ilyen a színe, nem kopott. A huzatot le lehet szedni, kimosod gépben, akkor még ilyen gyűrött sem lesz. A kerekeit is le kell mosni és szerintem olyan lesz, mint az új! Minőségre kifogástalan kocsik, úgyhogy más baj nem lehet vele...

Én megvenném!

2014. febr. 27. 20:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Meg tudjátok nézni személyesen? Nekem nem tűnik kopottnak a képek alapján. A kerekein látom egyedül,h használt. Ha a valóságban is így van, megvenném a helyedben, ha ezt a típust szeretnéd, és a színe is tényleg ideális unisex.
2014. febr. 27. 20:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2014. febr. 27. 20:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Én szétnéznék még a facebookon is. Rengeteg ilyen babakocsit árulnak.
2014. febr. 27. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó mondjuk nálunk egyértelmű, hogy nem csak egy gyerek lesz.
2014. febr. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!