Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti megvennétek ezt a kocsit?

Ti megvennétek ezt a kocsit?

Figyelt kérdés

A szüleim felajánlották, hogy az érkező unokájuknak megveszik a babakocsit. Egyet találtam ami megfelelne a kívánalmainknak, viszont a szülők szerint nem érdemes megvenni, mert túlságosan használtnak, kopottnak néz ki.

Szóval ti megvennétek ezt a kocsit?

[link]

2014. febr. 27. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok tanácsolni (a kocsit nem ismerem és nagyon a márkát sem, nekünk pierre cardin van...), hogy alkatrészek terén azért nézz szét, hogy van-e hozzá és mennyiért... A kerekek kopottnak látszanak, a többit pedig úgyis csak személyesen fogod látni te is. Mennyire nyeklik-csuklik, mennyire nehéz, mennyire könnyű fordulni vele, állítható-e a tolókar a megfelelő magasságba. Mi használtan 40ért vettük a miénket, volt hozzá hordozó és merev falú mózeskosár és sportkocsi. Nekünk fontos volt az is, hogy tudjuk autóval hordozni... De mindenkinek más szempontok fontosak. :) és persze más is tetszik. De ha 110 az új ára akkor 50-ért nem egy rossz árkategória.
2014. febr. 27. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:

6. vagyok

Én látom olyan kopottnak a kerekeit, teljesen jól látszik rajta a mintázat, úgyhogy csak poros, ha lemossa az ember teljesen másként mutat...

A minéknek sincsen megkopva a kereke, de tudom, hogy mielőtt megmostam volna, így nézett ki. De még akár egy focicsapatnyi gyereket is fel lehetne nevelni vele :)

2014. febr. 27. 22:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettetek. Én is nagyon jó állapotúnak gondolom. A márkában nagyon nagy bizalmam van, aki csak használta és azóta is használja csak jó véleménnyel van róla. Nem az a nyeklő-nyakló, nyikorgó, széteső babakocsi. Megbízható, ahogyan olvastam a rosszabb terepviszonyok között is ideális, és ami plusz előny, hogy könnyű. Nincs autónk így nem mindegy, hogy ha tömegközlekedésre kell felszállni vele, akkor még én is elbírom egyedül anélkül, hogy megszakadnék.

Szóval nagyon köszönöm, hogy megírtátok a véleményeteket :)

2014. febr. 28. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!