1/13 anonim válasza:
nem. vegyél újonnan!!!!!!!!!!!!!
2/13 A kérdező kommentje:
?????????De ez új!
2011. márc. 15. 10:24
3/13 anonim válasza:
Hát ha megtehetném én biztos megvenném.nagyon massziv kis kocsinak né ki.Látszik rajta,hogy nem gagyi.Úgyhogy ha van rá keret akkor hajrá!:-D
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)!Nagyon tetszik,és tolni is nagyon jó.Csak az ára:(!De megfogadtam,hogy soha többet nem veszek ,csak minőségi babakocsit.Szerintetek szép is?
2011. márc. 15. 10:35
5/13 bettineni válasza:
Kicsik a kerekei, sima uton varosi környezetben elmegy, de egy parkos helyen vagy erdöben nagy kerekekre van szükseg, hogy ne razzon, ne akadjon el. Ha ujszülöttnek lenne, akkor kellene hozza a hordozo is.
6/13 A kérdező kommentje:
8 hónapos a babám,most adtam el a nagy kocsinkat,sé valami szuper sportot kerestem.Igazából járdán,úton használom,itt nincsenek parkok:(((((!
2011. márc. 15. 10:47
7/13 anonim válasza:
szia!
Ha ez tetszene meg persze és szerintem nem is drága :-)
8/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!!!! Nekünk egy nagyon régi ABC design-ünk van, használtan vettük, de az is jó. Annak sem nagyok a kerekei, de szerintem amikor már sportkocsi kell, akkor már nem annyira szükségesek a nagy kerekek, kevésbé érzékeny a baba a rázkódásra. Szerintem amúgy nem is nagyon drága. Bár minden csak viszonyítás kérdése. Talán ha majd kiszolgál benneteket, lehet hogy még jó áron el is tudod adni... Nekem tetszik!!
9/13 anonim válasza:
Az ABC desingn jó minőség, strapabíró. Nagyon tetszik a babakocsi kialakítása, nekem is hasonló van. Feketét viszont nem vennék. Ami szerintem hátránya, hogy elég nehéz. Ha ez neked nem probléma, akkor vedd megy nyugodtan.
10/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a tolókarja, valamint a kerekei. Én nagy hátsókerekűt vennék, és olyat aminek úgy egyben van a tolókarja:) Persze ha neked tetszik, vedd meg nyugodtan. Attól is függ milyenek nálatok az utak. Nálunk katasztrofálisak a járdák, és ilyen kerekekkel tuti szétrázkódna szegénykém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!