Ti megvennétek ezt a hinta micimackót 1,5 évesnek? Vagy van már valakinek?
Szia!
Vettünk hasonlot,nekem nagyon tetszik de a kislanyom 2 eves es ra se ül,ott all a sarokba.Ha megteheted vedd meg nyugodtan lehet a ti kis babad hasznalni fogja
Sima fa hintalovat vegyél. A kerekes funkciós soha nem fogjátok használni, mivel a lába csak be fog akadni nem tudja majd hajtani.
A képről nem derül ki hogy fapados-e, vagy tényleg puha párnás az ülés. Mert akkor talán megéri. Bár én varrtam párnát a fa hintalóra is.
köszönöm a válaszokat.
van fa hintaló, kézzel készített, rendes beleülős. azt szereti, hintázik is rajta. használtan vettük 1000Ft-ért és gondoltuk vennénk egy "komolyabbat" amire majd idővel magától is rá fog ülni. ezt is használtan vennénk 4500Ft-ért. nemrég megbeszéltem, pénteken megyünk érte. igaz karácsonyra kapja majd, de szerintem jó áron vennénk most. remélem tetszeni fog a lányomnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!