Nem venném meg, mert nem tudnám tankolni, sem szervizelni.
Megvenném, ha annyi pénzem lenne,hogy tudjam tankolni, és tudjam szervizelni :)
Vedd csak meg.
Igen olcsó hozzá az a sok-sok utángyártott alkatrész ami minden sarkon kapható.
Egy kicsit komolyabban:
Nekem volt szerencsém egy ilyet kipróbálni. Le is padlóztam: nem történt semmi. Valahogy sehogy sem nem volt meg benne az a 300 lóerő, láttam hogy kúszik felfelé a mutató jó gyorsan de nem éreztem semmit. Ez egy szempontból jó, mert nagyon elszigetelt autó, de nekem egyáltalán nem jött be, az ugyancsak 300 lovas A8 versenygép emellett.
Aztán tudjuk hogy a Lexus soha nem romlik el, stb. De ha mégis, akkor ebbe még gyári alkatrészt is alig találsz. Vagyis találsz, aranyáron. Szerelők nem értenek hozzá, mert teljesen más az egész, mint egy német autó (ugye ahhoz értenek a legtöbben).
Ami mégis elgondolkodtató, hogy nagyon olcsó. Legalábbis egy ugyanilyen korú és tudású német batárhoz képest. Talán ezért éri meg, akinek tetszik ez a forma (az a baj hogy nekem nem tetszik), annak azért nem rossz választás. Aztán ha elromlik, valaki csak megszereli. Nyugis, feltűnésmentes kocsikázáshoz tökéletes autó.
nekem bejön a formája de
nem vennék bőröst
nem vennék automatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!