Ti megvennétek ezt az autót, ezzel a feltétellel?
Adott egy jó állapotban lévő autó:
Viszont a leírás utolsó sora szerintem sok ember számára riasztó.
Ti vásárolnátok így autót, vagy ez automatikusan kizáró ok?
A kérdés az lenne, hogy vennék-e kocsit hitelátvállalással? A válaszom az, hogy nem. De nem azért, mert nem bízok meg benned, hanem mert nem kedvelem a hiteleket. Csak a házra voltam hajlandó hitelt felvenni.
Tiéd a kocsi amúgy? Csak azért kérdezem, mert látom a Balatoni úti Lidl parkolóban készültek a képek :)
aki hiteles kocsit elad az 99% azért, mert nembirja fizetni. Ha fizetni nembirta akkor rendes karbantartás se volt.
200km t tuti nem utaznék tucat kocsiért ilyen feltételekkel amelyik auto minden sarkon van...
meg kérdés milyen a hitelátvállalás, mer tlehet új konstrukciot kinál a bank meg ki fizeti az átvállalás árát ami sok banknál 20-50eft körül...
Jól értelmezed igen. Van egy adott összegnyi hitel az autón, és egy nagyon kevés haszon is. Plusz alapból kicsit magasabb árral van hirdetve az autó, mert alkudni kötelező manapság már. Ezek alkotják az eladási árat.
Az autó tényleg jó állapotban van, bár ezeket úgyis felesleges leírni, mert a sok kereskedős hirdetés miatt már senki sem hiszi el, ha azt olvassa, hogy első tulaj, szervizkönyv, stb.
"aki hiteles kocsit elad az 99% azért, mert nembirja fizetni. Ha fizetni nembirta akkor rendes karbantartás se volt. "
Sajnos más miatt kell hirtelen eladni, de nem szerettem volna kiírni a konkrét okot. A karbantartást mindig megkapta, az olajcseréket még az előírt idő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!