Ti megvennétek ezt az autót, ezzel a feltétellel?
Figyelt kérdés
Adott egy jó állapotban lévő autó:
Viszont a leírás utolsó sora szerintem sok ember számára riasztó.
Ti vásárolnátok így autót, vagy ez automatikusan kizáró ok?
2016. márc. 15. 19:38
11/18 anonim válasza:
Egészen egyértelmű, hiteles autót szinte mindig úgy adnak el, hogy a vevő megfizeti a banknak a hitelt hátralévő részét egy összegben, akkor a bank kiadja a törzskönyvet és ha még marad pénz akkor az megy az eladónak.
A hitel átvállalása rettentő bonyolult, hosszadalmas. Abba senki nem szeret belemenni.
Ez esetben viszont ott a autó, tudni előre mi az ára. Engem nem riasztana el.
12/18 A kérdező kommentje:
Így van. Nem devizás a hitel, hanem forintos, fix havi törlesztő van, ami nem változik már. Így a hitelösszeg adott, nincs benne úgymond rizikó.
2016. márc. 15. 20:26
13/18 veterán vas válasza:
Nem tetszik a megfogalmazás. Miért nem lehetett egyértelműen leírni a hirdetésben, hogy ennyiért eladó és van rajta még annyi?
Amit így körül kell írni és megmagyarázni, attól egy épeszű ember visítva menekül.
14/18 anonim válasza:
Szerintem is szarul van megírva a hirdetés.
16/18 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös vagy riasztó, hitelátvállalással megvehető autó. Régen sok ilyen volt. Csak a válság óta árulnak átvállalással keveset.
17/18 anonim válasza:
Ezert majnem 5.000 eurot nem adnek ki.
18/18 anonim válasza:
Valóban körmönfont megfogalmazás, és amíg a kommenteket nem olvastam, én sem tudtam eldönteni, hogy széna-e vagy szalma. Így viszont reálisnak tűnik az ára, és talán lesz is olyan, aki beleszeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!