Miért kell álló autónál taposni a féket a piros lámpánál, ha kell, ha nem?
Figyelt kérdés
( amikor sík az úttest?! ..van kézifék is)2010. ápr. 15. 16:44
51/55 anonim válasza:
Kedves Gyuszkó. A kérdés régi a probléma pedig egyidős az autózással. Ha figyelmesebben elolvasod a kérdést, láthatod olyan esetekre kérdez a kérdező, amikor indokolatlan a fékpedál folyamatos nyomása. Tehát nem az autómata autókra, és nem a lejtőn megállás esetére kérdez réá. Amúgyis könnyen eldönthető, hiszen megálláskor érezni lehet, ha a síknak tűnő út ellenére az autó gurulni kezd. Így a felvetés jogos. Olyan esetben amikor ez nem következik be, miért van mégis hogy ezren nyomva tartják a pedált. De én, mint írtam, ilyenkor szépen feltolom a fényszórót. és akkor talán rájön hogy vakíthat a féklámpája is.
52/55 anonim válasza:
Na jól van, akkor úgy látszik, félreértettem:D
53/55 anonim válasza:
Apum azt szokta, ha emelkedik az út, akkor hintáztatja a kocsit, amúgy meg ha ismeri a lámpát, hogy sokáig marad piros, akkor üresbe teszi, és kiengedi a féket.
Én motoron huzogatom a fékkart, mert az autósok általában úgy gondolják a motoros száguld. Ezért muszály villogtatni, mert simán fellöknek. Tapasztalat.
54/55 anonim válasza:
Hú micsoda trolltömeg gyűlt ide össze 3,5 évvel ezelőtt. Az ilyen nem ismerem a szabályokat, de ha valaki nem azt csinálja, ahogyan szerintem kellene, azt megbüntetem a reflektorral típusú autósoktól egy életre el kellene venni a jogsit.
55/55 A kérdező kommentje:
:—D :—D
2013. nov. 26. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!