Miért kell álló autónál taposni a féket a piros lámpánál, ha kell, ha nem?
Ha már állunk a lámpánál/dugóban én mindig leveszem a lábam a fékről. Minek kisütni a mögöttem álló szemét?
Mondjuk ezt én is elvárnám az előttem állótól....
Egyáltalán miért jó a 2 sávos körforgalom?
Hogy 50 méteren belül 3X adjak elsőbbséget?
(1X amikor bemész a körforgalomba, másodszor amikor besorolsz a belső sávba, 3X amikor kijössz (a belső sávból), persze ha kiengednek mert ha nem akkor mehetsz még a ringispilen pár kört...)
Na szerintem ezért nem használják. Én is teljesen hülyeségnek tartom a 2 sávost és félek is kijönni a belsőből, mert sokan még az 1 sávost se tudják használni...
de ha belád megy akkor már mindegy amuga lehet jobban jársz ha nem taposod a féket és elöréb tol mit hogy teljesen rommá tör és még a nyakad is meg huzod!
de szerintem ha már állnak mögöted akkor nem kéne taposni!!!
1. vagyok
17:02-esnek:
Nem azt mondtam hogy akkor nyomom a féket amikor mögöttem állnak hanem amikor jön felém.
Írtam hogy jön felém 80-nal de mindegy.
értő olvasás 1-es.
a 17:02 vagyok!
ahol lehet menni 80 nal és meg kell hirtelen állni ott szoktuk a vészvillogot is használni amugy meg azzal nincs bajom hogy ha meg állsz nyomod de ha mögéd érnek le lehet rola szálni szerintem!
az auto matán meg van egy P amibe ha berakod nem gurul el és 3perc taposás után fel enged a lábad és ugy gurulsz az elöted levöbe legalább is szerintem!
Meg azis lehet h nemis olyan egyenes az a sík út , nálunk televan nyomvályúval még a nemrégiben felujított is kezd tönkremenni , és ha pl előttem is álnak meg mögöttemis , akkor nemakarok nekikoccanni egyiknek sem és inkább nyomom a féket.És hamár a vakításról beszélünk , engem jobban zavar az olyan szarul beállított fényszóró , ami este úgy elvakít h utánna 2-3 mp-ig nem látok semmit, meg pl hogy sokan este parkolólámpával közlekednek megmég sorolhatnám tovább....
És egyetértek a többéggel inkább használom minthogy aztán belémrohanjanak vagy nekikoccanjak másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!