Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell álló autónál...

Miért kell álló autónál taposni a féket a piros lámpánál, ha kell, ha nem?

Figyelt kérdés
( amikor sík az úttest?! ..van kézifék is)
2010. ápr. 15. 16:44
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

Ha már állunk a lámpánál/dugóban én mindig leveszem a lábam a fékről. Minek kisütni a mögöttem álló szemét?

Mondjuk ezt én is elvárnám az előttem állótól....

2010. ápr. 15. 17:15
 12/55 anonim ***** válasza:
17:02-essel tökéletesen egyet értek. Annyi bambuszfejű f*sz van hogy hihetetlen. Attól kapok még idegbajt, hogy mennyi idióta nem tudja használni a kétsávos körforgalmat. Folyamatosan kéne haladnia de sok p*cs miatt akkora torlódások alakulnak ki körülötte...
2010. ápr. 15. 17:17
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Amiatt, hogyha esetleg valaki nem venné észre, hogy már áll a sor és neked jönne, ne lökjön rá a zebrára, ne csússz be a kereszteződés közepére. Illetve automataváltós autóknál úgy tudom mindenféleképpen nyomni kell, ha nem éppen nem haladsz, hanem áll az autó. Tehát végül is az egész fék-nyomkodós mizériának a biztonság és a féklámpa miatt a láthatóság a célja.
2010. ápr. 15. 17:22
 14/55 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán miért jó a 2 sávos körforgalom?

Hogy 50 méteren belül 3X adjak elsőbbséget?

(1X amikor bemész a körforgalomba, másodszor amikor besorolsz a belső sávba, 3X amikor kijössz (a belső sávból), persze ha kiengednek mert ha nem akkor mehetsz még a ringispilen pár kört...)

Na szerintem ezért nem használják. Én is teljesen hülyeségnek tartom a 2 sávost és félek is kijönni a belsőből, mert sokan még az 1 sávost se tudják használni...

2010. ápr. 15. 17:22
 15/55 anonim ***** válasza:

de ha belád megy akkor már mindegy amuga lehet jobban jársz ha nem taposod a féket és elöréb tol mit hogy teljesen rommá tör és még a nyakad is meg huzod!

de szerintem ha már állnak mögöted akkor nem kéne taposni!!!

2010. ápr. 15. 17:28
 16/55 anonim ***** válasza:

1. vagyok

17:02-esnek:

Nem azt mondtam hogy akkor nyomom a féket amikor mögöttem állnak hanem amikor jön felém.

Írtam hogy jön felém 80-nal de mindegy.

értő olvasás 1-es.

2010. ápr. 15. 17:33
 17/55 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már mind1?! Állsz egy átjárónál és belök a vonat elé, vagy megy át egy gyalagos előtted és rátolják a kocsid stb, avagy összetörik a kocsi és senkinek nincs baja. Hát kvára nem mind1. Törjön a kocsi, ha kell, a fémet ki lehet egyenesíteni.
2010. ápr. 15. 17:38
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azért nyomja a féket piros lámpánál sík úton, mert ott felejtette a lábát, miután megállt. Ilyen egyszerű.
2010. ápr. 15. 17:39
 19/55 anonim ***** válasza:

a 17:02 vagyok!

ahol lehet menni 80 nal és meg kell hirtelen állni ott szoktuk a vészvillogot is használni amugy meg azzal nincs bajom hogy ha meg állsz nyomod de ha mögéd érnek le lehet rola szálni szerintem!

az auto matán meg van egy P amibe ha berakod nem gurul el és 3perc taposás után fel enged a lábad és ugy gurulsz az elöted levöbe legalább is szerintem!

2010. ápr. 15. 17:47
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Meg azis lehet h nemis olyan egyenes az a sík út , nálunk televan nyomvályúval még a nemrégiben felujított is kezd tönkremenni , és ha pl előttem is álnak meg mögöttemis , akkor nemakarok nekikoccanni egyiknek sem és inkább nyomom a féket.És hamár a vakításról beszélünk , engem jobban zavar az olyan szarul beállított fényszóró , ami este úgy elvakít h utánna 2-3 mp-ig nem látok semmit, meg pl hogy sokan este parkolólámpával közlekednek megmég sorolhatnám tovább....

És egyetértek a többéggel inkább használom minthogy aztán belémrohanjanak vagy nekikoccanjak másnak.

2010. ápr. 15. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!