Piros lámpánál hányasba teszitek az autót?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy ki kell venni üresbe, de hogy van az, hogy valaki egyesbe rakja?Hogyhogy nem fullad le?
(Bocsi a hülye kérdésért, de még nincs jogsim, csak a KRESZ-nél tartok)
2010. máj. 26. 14:35
1/19 anonim válasza:
Üresbe, kuplungot teljesen felengedve.
3/19 anonim válasza:
Üresbe, ha egyesben hagyod végig nyomni kell a kuplungot, ami nem tesz neki jót
4/19 anonim válasza:
Én a kuplungot benyomva tartom, és 1-esbe teszem.
5/19 anonim válasza:
Üresbe,de nem fullad le,fékezésnél/megállásnál pedig be kell nyomni a kuplungot is.(na persze nem egyből ahogy fékezni kezdesz hanem csak alacsony sebességnél,30 alatt szoktam kuplungal fékezni)
6/19 anonim válasza:
Én van amikor egyesbe, van amikor üresben van. Ha egyesben van akkor a kuplung ki van nyomva és fel sem szabad engedni, csak ha nyomod neki a gázt. De legtöbbször nekem is üresben szokott lenni.
7/19 anonim válasza:
Ha nyomod a kuplungot, csak a kinyomócsapágyat kinozod. a kuplungnak nem lesz semmi baja, de a csapágycsere miatt is szét kell húzni a váltót a blokktól.
8/19 anonim válasza:
Vizsgán tedd üresbe:D A többi nem számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!