Miért kell álló autónál taposni a féket a piros lámpánál, ha kell, ha nem?
Engem nagyon zavar amikor előttem lámpánál állva nyomja a fékpedált indokolatlanul. Gondolom a kérdező is ezért kérdezte, kár hogy azóta nem jelentkezett. (de azért jó látni hová fejlődött ki a válaszsorozat :DDD) Én azt szoktam, hogy ilyenkor szépen felkapcsolom a reflektort. Kisáruszállító, kicsit magasabban elhelyezkedő lámpákkal, megvan a hatása ;) Nem egyszer előfordult, hogy hátrajött az illető, hogy miért vakítom el. Én meg szépem megkérdeztem hogy ő engem miért vakít el a féklámpájával ... Persze, ha az autó automata, vagy lejt, emelkedik az út, megértem, de tény és való, hogy a legtöbben sajnos végig, a zöld jelzésig "rajtafelejtik" a lábukat a fékpedálon vízszintes úton is. Hát jó lenne erről leszokni!
maci
Ilyen hülyeséggel problémáztok! Igen kényelmesek és kényesek vagytok!
Ha ilyen apróságok zavarnak, akkor járj tömegközlekedéssel, vagy betegszállítóval!
Azért, hogy téged idegesítsünk. Amúgy mi közöd hozzá?
(ne kell lélekre venni ;) )
Amíg elindulnak és tisztességgel felgyorsítanak zöld jelzésre, addig hol a probléma?
Este főleg az új autóknál elég zavaró tud lenni....
Én csak addig nyomom amíg én vagyok az első a sorban......
Nekem 1 kerek éve van jogsim, de azért én is tudom, hogy kell nyomni a féket a lámpánál.
1. A mögötted közlekedő figyelmetlen, neked megy, marad egy kis esélyed, hogy a kocsid elejét nem kell megcsinálni. Ja, és ha első vagy a sorban, akkor főleg nyomd a féket, mert ha neked jönnek, könnyen átgurulhatsz egy gyalogoson.
2. Csak az úthibák miatt is gurulhat egy kicsit a kocsid. Ameddig te nézelődsz, lehet, hogy észre sem veszed, de nekigurulsz egy másik autónak. Nagy kár nem lesz, de némelyik autó lökhárítójának a fényezése felér az én autóm árával...
20/f
15:50 vagyok.
Maci: nem vagyok rosszindulatú, de kívánom, hogy egy gyenge koccanással tanuld meg, hogy kell féket használni. Elég furcsának tartom, hogy kisáruszállító létedre nem tudod.
Amúgy saját példa: Hungária - Thököly kereszteződést (nem túl hegyes vidék)
Elengedtem a féket és egyszer arra figyeltem fel, hogy lassan, de gurul hátra a kocsi. És ha lekoccolok egy luxusautót?
Egyetértek egy korábbi hozzászólóval. A féklámpa azért annyira nem világít erősen, hogy kisüsse a szemed.
A válasz megírásának időpontja: 04-15 22:02
Te is buta vagy :D
Nem az a baja itt az embereknek hogy erősen nyomod a féket hanem hogy világít a féklámpa és süti a szemüket..
Lehet neked akármilyen szervós is és akár nagymellű playmate lányokat is kérhetsz hogy szépen gyengéden benyomják, a féklámpa akkoris világítani fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!