Miért kell álló autónál taposni a féket a piros lámpánál, ha kell, ha nem?
te se régóta vezetsz..
Azért nyomkodják hogy villogjon a féklámpa és a mögötted haladó észrevegye és ne rohanjon beléd.
Állj meg kézifékkel szerintemis..
Sajnos, fogalmam sincs.
Én gyakran kéziféket használok, ilyenkor legalább pihen a lábam is.
Nem értem, miért menne beléd hátulról bárki is, ha már megállt a sor, mögötted is állnak, és virít a piros lámpa. Napi 100 km-t vezetek, oda-vissza, főleg Budapesten, de még egyszer sem jöttek belém, mert nem tapostam eszetlenül a féket.
,,Nem értem, miért menne beléd hátulról bárki is, ha már megállt a sor, mögötted is állnak, és virít a piros lámpa. Napi 100 km-t vezetek, oda-vissza, főleg Budapesten, de még egyszer sem jöttek belém, mert nem tapostam eszetlenül a féket."
Engem már majdnem eltrafáltak vasúti átjárónál úgy hogy én voltam legelöl a sínek mellett..(még mielőtt vki beszól:
Mindig 20 métert hagyok ha én vagyok az első)
Szerinted milyen lehet látni a tükörben hogy jön feléd 80-nal és nem veszi észre.
Sok figyelmetlen ember van ám..
de ha már be álltak mögég aakkor nem fog beléd menni csak vakitod a mögöted állót de pont azok taposák akik ha nincs köd akkor is ég a köd lámpa és se esöben és se lakott területen kivül nem használnak fényszorót és ha jeleznek neki akkor is csak iteget hogy mi a f... van!!!
(amugy van jogsim 12 éve)
Az automata váltós autónál ha nem veszed ki sebességből akkor nyomni kell a féket.
Ha azt látod hogy a féklámpa kialszik és a kocsi rögtön gurul előre akkor az automata váltós kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!