Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell álló autónál...

Miért kell álló autónál taposni a féket a piros lámpánál, ha kell, ha nem?

Figyelt kérdés
( amikor sík az úttest?! ..van kézifék is)
2010. ápr. 15. 16:44
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
vasuti átjáró 30 km/h és nem 80!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 15. 17:52
 22/55 anonim ***** válasza:

Már nem.

[link]

2010. ápr. 15. 18:15
 23/55 anonim ***** válasza:
Ha nem jön mögöttem senki akkor nem taposom, ha valaki közelít akkor benyomom h lássa nem gurulok, nem indulok hanem állok. Ha megállt mögöttem felengedem a lámpát. Szerintem így biztonságosabb..
2010. ápr. 15. 18:42
 24/55 anonim ***** válasza:
*Felengedem a féket.. bocsi fáradt vagyok :D
2010. ápr. 15. 18:46
 25/55 anonim ***** válasza:
17:22 te egy hülye vagy. A körforgalomban egyetlen egyszer kéne elsőbbséget adni, amikor besorolsz a belső sávba. Kifelé nem kéne, mert ha sok hülye tudná használni akkor a külső sáv üres lenne. Erről ennyit.
2010. ápr. 15. 18:51
 26/55 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:52

Te nagyon buta vagy, bocs de tényleg.

1: Nem én mentem 80-nal, hanem FELÉM jöttek 80-nal

2:A vasúti átjáró előtt volt az autó 100 méterrel volt a kocsi és onnan jött továbbra is felém, lassítás nélkül

1.voltam

2010. ápr. 15. 18:56
 27/55 anonim ***** válasza:

"17:22 te egy hülye vagy. A körforgalomban egyetlen egyszer kéne elsőbbséget adni, amikor besorolsz a belső sávba. Kifelé nem kéne, mert ha sok hülye tudná használni akkor a külső sáv üres lenne. Erről ennyit."

Kultúra ott van. De nem is ez a gond, hanem, hogy a tudásod is egyenlő vele.

Aki az elsőn megy ki, az szerinted bemegy a belső sávba???

Ennyit az üres sávodról és akkor nem neked van elsőbbséged, ha ki akarsz menni.

2010. ápr. 15. 19:07
 28/55 anonim ***** válasza:

Ennyi idióta 1 kérdésnél!

Az egyiknek nem akaródzik a féket nyomni, a másiknak égeti a szemét a féklámpa, a harmadik körforgalomozik, a negyediknek nincs jogsija sem....

Ha idegbetegek vagytok, üljetek otthon anyuci mellett, mert gyerekek vagytok még. D

2010. ápr. 15. 20:01
 29/55 anonim ***** válasza:

19:07

ha kimész a körforgalomból, akkor azt a külső sávból teszed és mikor elhagyod a körforgalmat, akkor az ég egy adta világon nem kell elsőbbséget adnod senkinek, nincs is kinek, hiszen csak jobbra tudsz kanyarodni ott meg ugyebár ki lenne. De bocs ha valamit félreértettem.

2010. ápr. 15. 20:07
 30/55 anonim ***** válasza:
Annak valóban nem kell elsőbbséget adni, de én erre csak hivatkoztam, mint zavaró tényezőre, mivel ő van a külsőbe neked meg kell várnod amíg kimegy, mivel a 2 sávos körforgalom párhuzamos közlekedés szabályai alapján megy, így sávváltás történik. De mindegy is csak a túlfűtött kollégának válaszoltam, aki lehülyéz másokat miközben ő sincs tisztában a dolgokkal.
2010. ápr. 15. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!