Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok! Tabuk nélkül, őszintén...

Lányok! Tabuk nélkül, őszintén! Ilyenkor Ti mit éreztek legbelül?

Figyelt kérdés

Mikor a férfi kettesben visz titeket egy 20-30 milliós kocsival? (BMW, Audi, Jaguar, Maserati, Porsche, stb.)

Mert én a legkülönfélébb reakciókat érzékeltem a nőkön. Bizseregtek, izgultak, fent maradt a mosoly az arcukon, valamelyik remegett is. Volt aki teljesen zavarban volt, hogy annyian nézik, míg más kiválasztottnak érezte magát, azt mondta ezt nem hiszi el, mintha mesében lenne.

Csak azért kérdezem, mert minden nő azt mondja, hogy hidegen hagyja az autó, de én nem ezt látom. Még ha tudat alatt is de nagyon hat a gyengébbik nemre.

Van köztetek valakinek ez irányú tapasztalat?

2016. júl. 7. 10:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
60%

Jajj, lekislányoztál, most itt fogok sírni :( Én legalább felnőttem annyira, hogy ne ájuljak el egy hétköznapi használati tárgytól :D 4-5 évesen még én is éltem-haltam az autókért. :)

Hú, hát aztán most te vagy az élet császára, hogy lemész a Balatonra.

Istenem de gusztustalan ez a felvágós duma... Na EZÉRT utálják sokan a BMW-seket.....

2016. júl. 7. 17:48
 32/35 anonim ***** válasza:

Jaaaaj audi a6. A világ legbénább kocsija.

Hát kíváncsi lennék hogy te ha annyi leszel mint én akkor milyen kocsid lesz.

48 vagyok. Ha már mész a Balatonra lehet hogý leugrom én is.

2016. júl. 7. 17:48
 33/35 anonim ***** válasza:
38%

Kicsit kifejtősebb dolog:

Na kb ezért találom taszítónak, ha egy pasinak jó kocsija van (vagy ha ő azt hiszi, hogy jó kocsija van).

Kivételek persze vannak, de a legtöbb ilyen ember teljesen el van szállva magától, azt hiszik jobbak, csak mert 2-3-szor annyi pénzt szurkoltak le egy olyan dologért, amit olcsóbban is megkapnának. A barátom 300ezerért vett Mazdája pont ugyanúgy le fog minket vinni a Balatonra jövő héten, mint az akármilyen BMW, Audi, stb.

A másik pedig, az önteltség mellett, hogy mint az itteni válaszolóknak is, lényegében nincsenek érzelmeik, legalábbis a nők fele. Az ilyen férfiakat igyekszem minél messzebbre elkerülni, nekem szerető pár kell, nem olyan, aki még szex közben is a fullos kocsijára gondol kb, és ennyire tartja a partnereit, hogy benedvesednek a kocsitól, szórakoztatják, oszt' jólvan.

Ez a primitív, bicskanyitogató stílus, meg az, hogy szerintük csak a többmillás kocsival való balatoni túra, meg a tévézés létezik a világon, elég szánalmas.

Az, ha egy kocsi szép, kényelmes, stb, az igazából jó dolog. De annyit nem ér, hogy ilyen tuskók mellé kelljen beülni érte.

Márpedig az itt olvasottak is azt igazolják, hogy nem hiába van az a sztereotípia, hogy a jó kocsival rendelkező pasik nem épp szentimentális, finom úriemberek.

Akinek a kocsi a legnagyobb értéke, azt inkább passzolom.

Kicsit most átgondoltam a kérdést, és azért nekem is lenne olyan autó, amiben "bizseregnék", de nem ilyen tucat dolgok (most komolyan, minden harmadik szerencsétlen BMW-vel vagy Audival mászkál), mondjuk egy RX-3 lehet, hogy nekem is mosolyt csalna az arcomra, és remegve ülnék bele. (Mondjuk nem kifejezetten azért, mert autó, hanem mert régi és nálunk nagyon ritka, és MINDENT imádok, ami régi és ritka, ilyen szempontból egy eredeti Corvinát is mutogathatna a pasi, azzal pontosan ugyanezt a hatást érné el :D ) DE ettől még a sofőrje nem lesz vonzóbb, max azzal szerezne egyetlen plusz pontot, hogy jó az ízlése, és ennyi. Ettől nem fogok benedvesedni és rámászni.

Nyilván vannak, akik igen. Azok annyit is érnek kapcsolat szempontjából...

Engem jobban lázba hoz egy intelligens, stílusos, kedves pasi, aki szeret engem, mint akármilyen logó a járművön. ;)

2016. júl. 7. 18:20
 34/35 anonim ***** válasza:
Hát ami itt megy... Ez manapság a színvonal... :)
2016. júl. 7. 18:30
 35/35 A kérdező kommentje:
Kicsit megkavartam az állóvizet úgy tűnik.
2016. júl. 7. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!