Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok! Tabuk nélkül, őszintén...

Lányok! Tabuk nélkül, őszintén! Ilyenkor Ti mit éreztek legbelül?

Figyelt kérdés

Mikor a férfi kettesben visz titeket egy 20-30 milliós kocsival? (BMW, Audi, Jaguar, Maserati, Porsche, stb.)

Mert én a legkülönfélébb reakciókat érzékeltem a nőkön. Bizseregtek, izgultak, fent maradt a mosoly az arcukon, valamelyik remegett is. Volt aki teljesen zavarban volt, hogy annyian nézik, míg más kiválasztottnak érezte magát, azt mondta ezt nem hiszi el, mintha mesében lenne.

Csak azért kérdezem, mert minden nő azt mondja, hogy hidegen hagyja az autó, de én nem ezt látom. Még ha tudat alatt is de nagyon hat a gyengébbik nemre.

Van köztetek valakinek ez irányú tapasztalat?

2016. júl. 7. 10:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom, potenciális partnernek ilyen drága autójában nem ültem még. Apám céges autói elég drágák és jól felszereltek szoktak lenni, rohadtul hidegen hagynak, elvisznek a-ból b-be aztán annyi. Ugyanúgy rommá nyomorgatja a hasam a biztonsági öv, mint egy olcsóbb autóban :DDD Az ezer éves autókat szeretem igazából a legjobban, mert ott állítható az öv, nem pedig magától tépi visszafele, nekem azok a legkényelmesebbek :)

Viszont a barátom kis 20 éves mazdájában kiválasztottnak érzem magam, mintha mesében lennék, hogy ilyen jó pasival lehetek :3

Gyerünk már, ezek csak autók, semmi extra nincs bennük, csak gurulnak a-ból b-be, minek kéne annyira izgatnia ezen? :D

2016. júl. 7. 14:15
 12/35 anonim ***** válasza:
45%
Ja, a BMW nálam kifejezetten mínusz pont, sokkal komolyabban kéne erőlködnie egy BMW-s pasinak, hogy normálisnak tartsam... A Porschék meg MINDIG el akarnak ütni a zebrán, közelébe nem mennék egy olyan kis sz.rházinak, az a márka maga a megtestesült gonosz. Vagy a sofőrje. Nem érdekel, bele nem ülnék.
2016. júl. 7. 14:17
 13/35 anonim ***** válasza:
61%

Mondjuk a japán autók annyiban jók hogy visszafiatalodnak. Ami az előbb 22 éves volt az most már csak 20 :)

Nem az autó számít, ezek csak autók, de azért mégiscsak az autó számít mert a német márkájú autósok mind maguk az ördög :)

Hát igen, buta és felszínes nő ezért sem kellene. Ne az autó alapján ítéljen meg. Ha tehetném, ezért mennék egy nőért busszal. De nem tehetem, mert ahhoz lusta vagyok :)

Értem, hogy mire akar a kérdező kilyukadni, a gold digger nőket szívatja. Mi lett a vége az esetnek a drága autóra hirtelen a ráérős csajjal?

2016. júl. 7. 14:35
 14/35 anonim válasza:
Biztos van csaj, akinek ez számít, és van egy csomó pasi, aki kocsival akar csajozni, az legalább annyira szánalmas. Hülyét kapok az unalomtól, amikor férfiak órákat beszélnek az autójukról. A baromi drága kocsik meg túlértékelt státuszszimbólumok. Nekem az a fontos, hogy guruljon, és ne robbanjon le az autópálya közepén.
2016. júl. 7. 14:48
 15/35 anonim ***** válasza:
27%

Hali kérdező!

csak a 750i BMW kocsiról írok ide, a másikat inkább le sem írom, mert ahol megfordulok vele, főleg este valamelyik balaton parti szórakozóhelynél, szószerint a csajok benn a diszkóban rám tapadnak.

Szóval ált a bmw van használatban.

Ez is elég feltűnő.

Elég ha ebben meglátnak, így is odajönnek ismerkedni, persze ha elviszem őket valahova és egy kicsit játszok a gázpedállal, vigyorog mindegyik.

De én is, mert tudom este megadom nekik ami kell:)

2016. júl. 7. 14:49
 16/35 anonim ***** válasza:

#15 nagyon undorító vagy. Gondolom azok örömlányok. Büszke lehetsz magadra hogy van egy hasznàlt,németektől behozott bmw-d. Egy 7-es bmw nem nagy szám.

Na milyen az a másik szuper autód?

#7-es voltam.

2016. júl. 7. 14:54
 17/35 anonim ***** válasza:
49%
Jaaa és ha annyi pénzed lenne nem a Balatonnál csajoznál.
2016. júl. 7. 14:56
 18/35 anonim ***** válasza:

Amúgy ezt soha nem értettem. Átlagos pénzügyi színvonalon levő lány vagyok, sose ismerkedtem meg olyan pasival, akinek Maserati vagy hasonló lett volna, akinek az van, az nem olyan helyekre jár szórakozni, ahova a csóró lányok. :D Egy gazdag lány meg nem fog elélvezni a jó autótól, mert már megszokta.

Akit leharcolt selejt BMW-vel le lehet nyűgözni, az meg még ahhoz is buta, hogy pénzéhes legyen.

2016. júl. 7. 15:03
 19/35 anonim ***** válasza:
20%

Tapasztalatból írom, a lányok nagy része ilyen, hogy csak álszenteskedik, hogy jaj a kocsi nem számít bla bla bla :)

Aztán beülnek az Audimba, amin nagyon fényes 18-as kerekek vannak, és rálépek a gázra, akkor kikerekedik a szemük, hogy nem ültek még ennyire erős és kényelmes autóba. Gyakran felcsusszan a szoknya is a 200+ lóerő miatt, plusz brutális hang. :)

Még jó, hogy hátul sötétített üvegek vannak.

Na meg nem árt, ha tud valaki vezetni is, én pl. 2 kézzel soha nem fogtam a kormányt, 200-nál is mikor mentem (természetesen a német autópályán) egy kézzel fogtam a kormányt, váltó 6.-ban jobb kéz könyöklőn, elfekvősen vezetve csuklóm a váltókaron pihentetve, bassus 6+ fokozaton, szóltak a szép zenék, a lányoknak eléggé bejönnek az ilyen macsók.

2016. júl. 7. 15:15
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

19-es!

Én a 15-ös vagyok, a 750i BMW gazdája.

Jó amit írtál, én is megkínálom neki, csak hogy tudjam mit bír a szekér.

200 felett szép az élet, szoktam mondani.

Azért ilyenkor már az adrenalin is előjön főleg a csajoknál, és ugye, mivel nagyobb mennyiségben tudatmódosító is, némelyik csaj teljesen máshogy viselkedik.

Kb olyan, mint mikor a Hayabusával megküldöm nyélgázon az M7 -esen, ha leérünk a balatonra, némelyik csaj beindul teljesen.

2016. júl. 7. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!