Lányok! Tabuk nélkül, őszintén! Ilyenkor Ti mit éreztek legbelül?
Mikor a férfi kettesben visz titeket egy 20-30 milliós kocsival? (BMW, Audi, Jaguar, Maserati, Porsche, stb.)
Mert én a legkülönfélébb reakciókat érzékeltem a nőkön. Bizseregtek, izgultak, fent maradt a mosoly az arcukon, valamelyik remegett is. Volt aki teljesen zavarban volt, hogy annyian nézik, míg más kiválasztottnak érezte magát, azt mondta ezt nem hiszi el, mintha mesében lenne.
Csak azért kérdezem, mert minden nő azt mondja, hogy hidegen hagyja az autó, de én nem ezt látom. Még ha tudat alatt is de nagyon hat a gyengébbik nemre.
Van köztetek valakinek ez irányú tapasztalat?
#17-es vagyok
#21 jól beszélsz
Szánalmasak vagytok. Egyszerűen hányinger. Remélem egyszer valaki jól elpáhol benneteket. A lányokat meg biztos az érdekli hogy mekkora a kocsidon a kerék. Na mi van annyi pénzed nincs hogy automatàt vegyél?
Milyen évjárat az a szuper audi?
Ja meg a 7-es bmw?
Valaki itt nagyon bizonygatja a kommentekben, hogy milyen jól menő vállalkozó az angol SUV-jával ami köztudottan terepre se jó és országútra se. Meg úgy az egész autó se.
De hát ha 30 évet kell egy valakivel eltölteni, nem csoda, hogy az emberben felhalmozódik a frusztráció, és valahol ki kell adnia, hogy ő bizony többet ért már el, mint mások, ilyen ez a pop szakma. :)
De nem baj az, legalább valamiben egyedi vagy, még ha nem is ismerik el a kollégáid, hogy jó döntés volt az az angol terepjáró 30 millióért.
Hátha itt sikerül meggyőzni néhány embert. :)
"Szánalmasak vagytok. Egyszerűen hányinger. Remélem egyszer valaki jól elpáhol benneteket. A lányokat meg biztos az érdekli hogy mekkora a kocsidon a kerék. Na mi van annyi pénzed nincs hogy automatàt vegyél?
Milyen évjárat az a szuper audi?
Ja meg a 7-es bmw?"
Na ilyen egy tipikusan a kommunizmusban megöregedett, átlag, szürke kis magyar.Mint amit ide írtál.
Van egy kérdés.
Mindenki írt rá választ, ahogy érzi, amilyen ember.
Te bebüfögted, hogy egy egy új range rover terepjáró, meg a nejed, x év házasság.
Jól van, de a kérdéshez nem sok köze volt a válaszodnak.
Erre leírom én is a véleményem, pontosítok, hozzászólásom, meg az audis ember is.
Rögtön jön a nagyképű válaszod, ráadásul nem is az első, még reagálni sem akartam rá, elég sok irigykedő kis szürke embert látok hétvégente a diszkóknál, mikor beszállnak a csajok a kocsimba.
Gondolom az audis is így van vele.
Jó dolog a házasság, de ez a kérdés, nem erről szól!
Amúgy értékben valahol ott van a 750i is mint a te angol telekjáród.
Jah és a végére a kedvencem:)
Mindjárt el kell "páholni"(ahogy írtad), azt, akinek jobb kocsija van, jobb nőket tud megkapni.
na igen, ilyen a magyar társadalom, nagyon szépen bemutattad pár sorban.
"Na ilyen egy tipikusan a kommunizmusban megöregedett, átlag, szürke kis magyar."
22 éves lány vagyok, sehol nem voltam a "kommunizmusban" (ami mellesleg nem létezett, főleg nem Magyarországon), mégis egyetértek azzal a válaszolóval, akinek ezt írtad. Nagyon gáz ezer éves selejt BMW-vel villogni. :) Sőt, igazából BÁRMILYEN kocsival nagyon gáz menőzni, nem kéne olyan pasi, aki ennyit tud letenni az asztalra, hogy vett egy kocsit. Hadd ne élvezzek el egy használati tárgytól :D
Na mindegy!
Ti így gondoljátok, én meg az audis ember máshogy.
Nem mindig fognak a vélemények illeszkedni, nem is ez a cél.
A lényeg fél 6 van.
Beraktam pár cuccot, és irány a balaton.
Ahogy a range roveres hozzászóló írta, ha "sok" pénzem lenne nem a balatonon csajoznék.
Ez tetszett, megmosolyogtam.Ennek örömére be is ülök mindjárt a kocsiba, és lenézek hogy mi a helyzet a balatonnál.
Esetleg ha még írtok ide, majd holnap ránézek.
Én kicsit izgalmasabban akarom élni az életem, és bizony ha a csajok megnézik a kocsit és bejön nekik, akkor tegyék.
Szabad országban élünk.
Aki itt kislányként hozzászólt(a 22 éves).nem baj ha neked ez nem jön be, akad olyan nő akinek meg bejön.
na szép estét nektek a tv előtt:)
Na azt nem bírtam ki, hogy legalább az első választ ne nézzem meg!
Adok egy pacsit az audisnak:)
Én az M7-esen most lefelé menet nem akarok ilyen 290es képet csinálni, de a kép az jó!
Szóval, akiknek nem kell audi, bmw, ne vegyen, de nekem van, és ha csajozásra használom, akkor arra.
Szóval szép estét a tv előtt, biztos jó műsorok lesznek.
Nekem is lesz műsor, de a balatonnál:)
A csajok majd csinálják a hangulatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!