Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit kéne tennem ilyenkor?...

Mit kéne tennem ilyenkor? Megdicsérném a tanáromat őszintén a ruhájáról vagy ilyesmi semmi nyali, csak egy egész osztály előtt elég gáz.

Figyelt kérdés

Én olyan vagyok hogy szeretem dicsérni a lányokat, hogy milyen szépen öltözködnek, milyen szép a frizurájuk stb.. na az osztályfőnökünk egy 20-30 közötti nő elég dekoratív, néha megdicsérném valami miatt de olyan szarul jönne ki hogy ott az egész osztály előtt mondok ilyesmit.. viszont így meg olyan rossz érzés hogy nem tudattam vele hogy milyen szép :D

na most ez még gázabb az átlagosnál mivel az osztályban összesen 3 lány van többi fiú, őket is szeretem bókokkal elárasztani csak ugye utána meg néznek rám a többiek mintha azt mondanák "na mivan ráhajtunk az egyetlen normális csajra a suliban.." pedig semmi ilyesmi gondolatom nincs csak megjegyzem hogy szép a ruhája vagy vmi..

szóval ez a világméretű problémám, nyugodtan dicsérjem őket ha tényleg úgy gondolom és sz@arjam le mit gondolnak a többiek vagy inkább ne mert ez nyalizás?

2015. aug. 29. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:

"olyan rossz érzés hogy nem tudattam vele hogy milyen szép :D"

ez aranyos volt XD szerintem amúgy inkább mondd meg neki akkor, amikor kettesben vagytok, ha már ennyire hizelegni akarsz :"D

2015. aug. 29. 00:31
 2/2 A kérdező kommentje:
de nem akarok én hízelegni xd csakis önző oka van, én ezt magam miatt csinálom csak xd
2015. aug. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!